Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

donnna написа:
    Тихо си бедствахме около 20 часа без ток... добре, че бях свалил на Либра-та акумулатора да го зареждам да не гръмне парното...
    Така като гледам май си в Сарафово ?Аз да се оплача: Извадих лош късмет и бях дежурен докато валеше леден дъжд в нашия край и ми се събраха 3 поредни вечери почти без сън + работата през деня. За една вечер имам около 6 часа разговори Има и хвалба: Дойде ми ингилизкото фотоапаратче втора употреба с ГОООООЛЯЯЯЯЯММ 40х зум Нали казват че ощетените от природата ги привличали големите неща.
    Brava 1.6 ELX

Коментар

Immortal написа:
      Оплакване: Развали ми се нещо метановото... наложи се да пътувам от Козлодуй до София на бензин, и градско в София...100 лв. На метан за същото разстояние с граското давам около 40 лв. Ужас!
      Много се ядосах от горната случка и си купих друга кола (виж подписа).Снимки - в отделна тема по-късно.П.П. Жената също много се беше ядосала и за да се успокои, се сдоби с малка градска колица.

Коментар

Те т’ва е убава вест! Браво!!!В последно време и аз се оглеждам за нещо ново, но този път май няма да е италианче.
        Manowar - Татко
        Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
        Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
        Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
        Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Immortal написа:
          Много се ядосах от горната случка и си купих друга кола (виж подписа).Снимки - в отделна тема по-късно.П.П. Жената също много се беше ядосала и за да се успокои, се сдоби с малка градска колица.
          Дидо,силно ме разочароваш!!! Айде купил си нова кола,да ти е честита и със здраве да си я караш. Ама защо не е на метан бре??? Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Седя и си скубя буйните къдрици и се чудя как ще ти чета мненията в дизел раздела.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
            Immortal написа:
            Дидо,силно ме разочароваш!!! Айде купил си нова кола,да ти е честита и със здраве да си я караш. Ама защо не е на метан бре??? Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Седя и си скубя буйните къдрици и се чудя как ще ти чета мненията в дизел раздела.
            Ин дизел веритас Честито и от мен! Скоро май няма да се събират колите в подписа на един ред
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Хвалба: Радвам се за Дидо и Пресинка
              Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
              Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
              Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Хвалба : Радвам се за Дидо !;Оплакване : Данъкът ми по ЗДДФЛ + довнасянето на осигуровките надхвърля чет’ри илядо лева !!! Ма мърдане няма .
                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

veselin10 написа:
                  Хвалба: Радвам се за Дидо и Пресинка
                  Благодарим ти , Веско! Дано се видим скоро, за да почерпим.
                  Един за всички, всички за мен

Коментар

Дай боже всекиму, така да се ядосва :D
                    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Аре да са ви честити каляските, а капите кво ще ги правите?
                      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                        Аре да са ви честити каляските, а капите кво ще ги правите?
                        Капата си е Капа. Товае автомобил за ценители и аристократи. Моята остава за пътуване извън София.
                        Един за всички, всички за мен

Коментар

Похвал: закривам 2 кредитни карти и ще купувам колица Мрън: не знам какво да купя - Мултипла или Еспас 3
                          "Без сърца, сме просто машини"
                          Toyota Prius 1.5 Hybrid
                          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Купих нова броня за Мареата ,взех я тънко :D.
                            Fiat Brava98 1.6 16 v LPG ГИ
                            Fiat Stilo 1.6 LPG tartarini 2004

Коментар

Честито на Дидови!!!Оплакване: не можем да си намерим кола...много сме претенциозни нещо и нищо не ни харесва напълно. Дидо да споделя впечатления, че това е диния вариант. Гледах една читава 2,4 автомат, ама......
                              Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                              Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                              Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                              BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Immortal написа:
                                баси изненада ме честито Дидко да си караш с кеф и аз нещо взех да ги заглеждам тези Кроми особено откакто карах тази на Драго (pplk)ама пусто още не съм се нарадвал на Стилйока
                                Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                                Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                                Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                                Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Working...
                                X