Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

+ Колата е обута с четири чисто нови зимни гуми!- Затрупан съм със сняг, не мога да я изкарам от гаража
    Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!

Коментар

Оплакване: Сутринта имаше много дебел лед, върху колите. Едва успях да отключа и да отворя Мареата. А на Брава й се счупи дръжката на шофьорската врата. Но пък и двете запалиха от раз, с малко изключение на Бравата, че й беше паднал акумулатора от седене.
      Fiat Punto`04 1.2 60hp.
      Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
      ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Оплакване: на Чинкуечентото му падна акумулатора и сега се зарежда на топлоХвалба: Алфата запали от раз
        FIAT Marea ex
        FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
        Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Хвалба: След Selenia Gold Бравото вече се радва на Selenia 20KХвалба: За 2 дни се откъснах от напрегнатото ежедневие на големия град, като си направих малка почивка в Родопите.Хвалба: Сбъдна се желанието ми да се порадвам на зимен пейзаж в планината и да покарам в снежна обстановка.Оплакване: Утре е понеделник и се започва тежката работна седмица.
          Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!

FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO

Коментар

Хвалба: Изкарахме страхотни дни в Смолян.Оплакване: Прибрахме се преди два часа. Пътувахме кошмарно по магистралата. Сняг, виелици по пътя и леден дъжд в Бургас. Кошмар.Все пак имаше почистващи машини, но не навсякъде. Най-добре почистена беше отсечката между Сливен/Ямбол до отбивката за Карнобат.
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

+навън е адски хлъзгаво-навън е адски хлъзгаво :D

Коментар

Кеф голям е това да има сняг , два дена немоа се запра . Голямо дрифтене голямо нещо. Оплакване от снега - еб*си , голямо валене , омръзна ми на всяко излизане по 10 минути да чистя колата че да мога да тръгна .

Коментар

Тихо си бедствахме около 20 часа без ток... добре, че бях свалил на Либра-та акумулатора да го зареждам да не гръмне парното...
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Отървах се от субаруто окончателно. :D :D :D
                    207 тиква автомат
                    новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Оплаквам се... големи ядове имам... просто споделям - дано ми олекне, ама надали..
                      Fiat Punto 1.1-Синята птица
                      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna животът е като кардиограма - възвишения с хубаво и низове лошо. След всяко лошо, следва хубаво и обратното.Оплакване: Рина като животно, а живеем 5 семейства в кооперацията. Писна ми 2 пъти дневно да съм вир вода....
                        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

хвал:жената почва да реже салатка.........................
                          Bravo 1.9d 97г

Коментар

donnna написа:
                            Оплаквам се... големи ядове имам... просто споделям - дано ми олекне, ама надали..
                            И аз така- петък умря пералнята, снощи умря и климатика... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Това е почти като от упор в тила.
                            Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Оплакване: Развали ми се нещо метановото... наложи се да пътувам от Козлодуй до София на бензин, и градско в София...100 лв. На метан за същото разстояние с граското давам около 40 лв. Ужас!

Коментар

Хвалба: Най-накрая ми изплатиха едно обезщетение от работата, но то пък стана яко студ и сняг и ще трябва да стопирам малко търсенето на кола. Хвалба 2: Може докато се пооправи времето да събера за Браво 2 или за някоя лачена тройка :D
                                BMW E46 coupe
                                Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Working...
                                X