+ Колата е обута с четири чисто нови зимни гуми!- Затрупан съм със сняг, не мога да я изкарам от гаража
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплакване: Сутринта имаше много дебел лед, върху колите. Едва успях да отключа и да отворя Мареата. А на Брава й се счупи дръжката на шофьорската врата. Но пък и двете запалиха от раз, с малко изключение на Бравата, че й беше паднал акумулатора от седене.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Хвалба: След Selenia Gold Бравото вече се радва на Selenia 20KХвалба: За 2 дни се откъснах от напрегнатото ежедневие на големия град, като си направих малка почивка в Родопите.Хвалба: Сбъдна се желанието ми да се порадвам на зимен пейзаж в планината и да покарам в снежна обстановка.Оплакване: Утре е понеделник и се започва тежката работна седмица.Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!
FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO
Коментар
-
Хвалба: Изкарахме страхотни дни в Смолян.Оплакване: Прибрахме се преди два часа. Пътувахме кошмарно по магистралата. Сняг, виелици по пътя и леден дъжд в Бургас. Кошмар.Все пак имаше почистващи машини, но не навсякъде. Най-добре почистена беше отсечката между Сливен/Ямбол до отбивката за Карнобат.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
donnna животът е като кардиограма - възвишения с хубаво и низове лошо. След всяко лошо, следва хубаво и обратното.Оплакване: Рина като животно, а живеем 5 семейства в кооперацията. Писна ми 2 пъти дневно да съм вир вода...."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар