Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

z_sutrov написа:
    kiselo написа:
    Хвал: Оплак/хвал: Стилото отива в гаража за доработки
    От снимките да разбирам ли, че фиата ще става Ауди?Оплакване: болен съм и май заразих и малкия
    Фиата няма как да стане Ауди за щастие... Но пък аудито от снимката е на цели 16км(вече на 800км) и е уникално! Въпреки, че шофирането на стилото ми е свързано с много повече адреналин и динамика Хвал: Намерих си кора за вратата на фиату...Хвал/оплак: Отказах се да продавам стилото...то трябва направо да го подаря...няма шанс...остава си вечно мое...Хвал: Започва се голямото разглабяне
    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Оплакване - Тази вечер ми светна чек енжина на Ланча-та.... и вече не пали...Хубавото на всичко е, че стана на около 700 м. от нас и е леко нанадолнище, че бутах лесно...Другата хвалба е, че фиат-а е на линия, пък и затова го държа, само утре ще му мина ГТП-то
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

СТАНАХ ЧИЧО!!! НАЗДРАВЕ!
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
          СТАНАХ ЧИЧО!!! НАЗДРАВЕ!
          Честито.Живи и здрави всички и чичото да не се напие много :D :D :D Наздравееееееееее
          Bravo 1.9d 97г

Коментар

kiro_of_the_day написа:
            СТАНАХ ЧИЧО!!! НАЗДРАВЕ!
            Аре чиче, наздраве и да ти е живо и здраво и много късмет да има, от чичо си по голям авджия/авджиика да стане
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Честито и от мене.Дa ти е жив и здрaв племенникa.ни
              първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
              Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
              Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Уточнявам - племенничка! :D
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

pplk написа:
                  Аре и аз да се поФаля. Първи тестове на прототип на 3D принтер с резултати в пъти по-добри от очакваното. :D :D :D
                  До колко микрона може да се принтира и до каква големина на детайла?Иначе искам да се похваля, че колата отново е в кондиция! Причината за приплъзването на съединителя се оказа, не добре поставена долна помпа!!! Колата е пушка и адски моного ме радва п.п. на пролет ще се прави мерене на ГТ-тата ... само не знам кой ще кара пежото
                  Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                  Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                  http://www.keepfighting.ms

Коментар

Ааа майни, свиркайте да ви пусна 190 коня сажди, дотогава надявам се над 200 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Кви сажди бе, кво взе ти? Аз що съм пропуснал :DХвалва: Благодарение на колега simeon3000 проблемите с интернета са решени

Коментар

До колко микрона може да се принтира и до каква големина на детайла?
                        x1920y1080 пиксела, Z 0.0016666мм, което е ненужно висока резолюция. В момента го събирам с работна площ 30х30х30 и ако всичко е в ред, няма проблем да е с големина 2х2хn метра, примерно.
                        207 тиква автомат
                        новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Оплакване - не намирам Phedra 3,0 никъде в нашите продавалници за автомобили.
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Хвалба: Днеска имах практичен изпит и го взехМрън: Утре имам теоретиченОплакване: Пия си водчица, но сам и някак си не ще да вървиОплакване: Има още двадесетина дни докато почне новия семестърХвалба: Почвам един дълго отлагане ремонт на банята и няма да усетя кога ще мине това времеОплакване: Както е тръгнало, фиата ще се размине и тази година с новата боя
                            Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Хвалба - вчера си взех за смешни пари http://www.prad.de/en/monitore/revie...ell-2709w.html - уникален монитор
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

vital написа:
                                Кви сажди бе, кво взе ти? Аз що съм пропуснал :D
                                Саждите са лошо нещо, щом ти влязат един път в кръвта!
                                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Working...
                                X