Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

DaLinda написа:
    Хвалба: Утре минавам в отбора на блондинките.(почти)Оплакване: Няма да останат пари за гражданската и Фифи ще мирува пред блока. То и без тва сигурно ще удвоим псувните след смяната на цвета на косата.
    По-добре я пусни на разсрочено, гражданската е задължителна независимо дали фифи е на пътя или пред блока, единствения вариант в, който не си задължена да плащаш ГО е когато ти е спряна колата от движение За псувните незнам, но да не се удвоят подсвиркванията на разни гларуси
    punto HGT

Коментар

е на разсрочено е ама трябва да изчака до 20ти
      Fifi - Fiat Bravo 1.6 16v 103hp, 1997

Коментар

Ако на 20 имаш да внасяш вноска, а не да правиш нова полица, нямаш проблеми да изчакаш, понеже договора за гражданската е валиден още 15 дена след падежната дата.Ако пък ти е изтекъл договора и я оставиш, представа си нямам какво ще стане, но няма да свърши света.Хвалба - малката вече е записана за ясла от догодина.Хвалба - яслата е на 100 метра от нас.Хваложалба - кандидатствах за кредит за закриване на 2 кредитни карти и обновяване на автопарка Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
        "Без сърца, сме просто машини"
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

падежа е на 15ти. Нищо няма да стане ако платя 5 дни по-късно хвалба: днес съм почивкааа
          Fifi - Fiat Bravo 1.6 16v 103hp, 1997

Коментар

didich написа:
            DaLinda написа:
            Хвалба: Утре минавам в отбора на блондинките.(почти)Оплакване: Няма да останат пари за гражданската и Фифи ще мирува пред блока. То и без тва сигурно ще удвоим псувните след смяната на цвета на косата.
            По-добре я пусни на разсрочено, гражданската е задължителна независимо дали фифи е на пътя или пред блока, единствения вариант в, който не си задължена да плащаш ГО е когато ти е спряна колата от движение За псувните незнам, но да не се удвоят подсвиркванията на разни гларуси
            Аз така в началото на месеца се избабаних на две вноски....и сега до края на месеца "шъ рупам кестени". Та разсрочено, разсрочено...ама да е на повече вноски
            ФИАТ- Пътят е само формалност
            ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
            -----------------------------------------------------
            FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

хвалба: след 2 дена в леглото повалена от гаден грип днес отново съм на крака хвалба: за първи път в живота си искам да завали сняг и да стане студено, тия температури по това време на годината хич не са ми нормални и здравословни
              Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
              AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

оплкване: на работа яко гърч. Вече незнам къде се намирам. Само да си предам проекта как ще разпусна не е истина.
                Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                Ex.Opel Astra

Коментар

Оплакване.
                  BMW E46 coupe
                  Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

M5kov написа:
                    Хваложалба - кандидатствах за кредит за закриване на 2 кредитни карти и обновяване на автопарка Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
                    Баси в ОББ трябва да си милионер, за да ти отпуснат кредит...
                    "Без сърца, сме просто машини"
                    Toyota Prius 1.5 Hybrid
                    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
                      M5kov написа:
                      Хваложалба - кандидатствах за кредит за закриване на 2 кредитни карти и обновяване на автопарка Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
                      Баси в ОББ трябва да си милионер, за да ти отпуснат кредит...
                      Ми то има система за ЛС в тоя форум ама кой да се сети, или те е страх да не ти дърпам ушите. Вчера получих прозрение че вечерта преди срещата на Бяло къмане съм се прее....Л жестоко. Предния ден ми гръмна бензиновата помпа и аз в бързината съм монтирал от 1.4 която пасва перфектно ама не върши работа. Мда налягането е различно и помпата не стига до дъното на резервоара.
                      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                        Вчера получих прозрение че вечерта преди срещата на Бяло къмане съм се прее....Л жестоко. Предния ден ми гръмна бензиновата помпа и аз в бързината съм монтирал от 1.4 която пасва перфектно ама не върши работа. Мда налягането е различно и помпата не стига до дъното на резервоара.
                        Тази среща ти е проклятието на теб ...
                        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Разкодиране на ICS на Ланча Либра

похвалвам Стефан Кьосев и хората от Сони Сервизен Център - София за бързата им работа по разкодирането на ICS на Либрата
                          Lancia Lybra 1.8i

Коментар

avvasilev написа:
                            S_BANKOV написа:
                            Вчера получих прозрение че вечерта преди срещата на Бяло къмане съм се прее....Л жестоко. Предния ден ми гръмна бензиновата помпа и аз в бързината съм монтирал от 1.4 която пасва перфектно ама не върши работа. Мда налягането е различно и помпата не стига до дъното на резервоара.
                            Мани, мани, То не бе съединител, накрайник, бензинова помпа, ами и гърнета сменях предния ден че едното го разпрах. Чак се чудя как не треснах картера някъде. - И това за два дни.
                            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

avvasilev написа:
                              S_BANKOV написа:
                              Пу не съм виновен аз!

Коментар

Мими вече е с ново масалце. :D
                                Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                                Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                                ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Working...
                                X