Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплаквам се: Вчера се опитах да подам заявление за поднбовяване на книжката ми-останах само с опита, защото скапаните компютри в КАТ се скапаха и така 3 часа и не тръгнаха до края на раб.време...Хваля се: Прасето на село роди...вече можем да го заколим :D
    Fiat Punto 1,7 td
    Skoda Octavia 2 1.9 PD DSG

Коментар

slonikon написа:
      Хвaлбa: Бравът вече е с нов преден джам, отгоре със синя лентичка да ме пази от слънцето
      Та хвалбата: Абсолютно никакви разправии със сервиза! Констатираха отсъствие на удар или изкривяване на колата и след 3 часа ми я връчиха готова.
      браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

slonikon написа:
        slonikon написа:
        Хвaлбa: Бравът вече е с нов преден джам, отгоре със синя лентичка да ме пази от слънцето
        Та хвалбата: Абсолютно никакви разправии със сервиза! ...
        Да потвърдя много са коректни и явно е било дефектно самото стъклото, защото преди 4 години ми поставиха точно такова: шукарско със синя лентичка и не е мръднало!!!Аз пък, на свой ред да се оплача: омазах шибаните торксове на регулатора ... и сега трябва майсторска намеса, щото явно съм куцо пиле , а уж с хубав инструмент подходих ... ?!
        Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
        Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
        http://www.keepfighting.ms

Коментар

Хвалба: Смених си носачите с чисто нови ФРАП.....и естествено жалба: Карето започна да чука, но май ще го карам така надявам се да няма проблеми
          Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
          Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
          Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

Jimy написа:
            slonikon написа:
            slonikon написа:
            Та хвалбата: Абсолютно никакви разправии със сервиза! ...
            Да потвърдя много са коректни и явно е било дефектно самото стъклото, защото преди 4 години ми поставиха точно такова: шукарско със синя лентичка и не е мръднало!!!Аз пък, на свой ред да се оплача: омазах шибаните торксове на регулатора ... и сега трябва майсторска намеса, щото явно съм куцо пиле , а уж с хубав инструмент подходих ... ?!
            Предупредих те точно за това. Приличат на торкс,но били някакъв италиански стандарт-нямат остри ъгли вътре в профила.Нищо,че помпата е немска.Дано не се наложи да я сваляш.
            Прикачени файлове
            Octavia RS
            Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Уф остави, много внимавах... само горният омазах, но е достатъчно!
              Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
              Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
              http://www.keepfighting.ms

Коментар

Jimy написа:
                Уф остави, много внимавах... само горният омазах, но е достатъчно!
                взимаш една здрава отверка или секач и естествено чук и отвиваш горния болт,а за долния внимавай че ще трябва сваляне на помпата
                Bravo 1.9d 97г

Коментар

Оплаквам се:Днес един с КИА не можа да спре навреме и спря в бронята ми. Резултата: Хвалба:Приятелката ми днес има рожден ден.
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Днес си капарирах Alfa Romeo 147 JTDm
                    FIAT Marea ex
                    FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

wazmo написа:
                      Ха такааа....Още един в отбора
                      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

wazmo написа:
                        И хубаво и лошо.mjet-а е за предпочитане, ама дано да не разбереш защо
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                          wazmo написа:
                          И хубаво и лошо.mjet-а е за предпочитане, ама дано да не разбереш защо
                          Ще вземеш сега, да го откажеш. :DОплакване: Днес, започнах да ремонтирам една стена вкъщи, защото беше подпухнала мазилката от влага. Ето и оплакването, когато взеха да свалям отлепената мазилка, съборих почти всичко и в средата, стана една голяма вдлъбнатина.Хвалба: Почти закърпих положението и утре вдругиден, ще ударя боичката.
                          Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                          Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                          ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

kal0yanch40 написа:
                            Хвалба: Почти закърпих положението и утре вдругиден, ще ударя боичката.
                            Моя съвет е да изчакаш хубаво новата мазилка да изсъхне и тогава слагай боичката, да не правиш пак ремонт скоро Оплакване: утре ще трябва да се ходи на работа, а нещо май неможахме да си починеме от празниците
                            punto HGT

Коментар

didich написа:
                              kal0yanch40 написа:
                              Хвалба: Почти закърпих положението и утре вдругиден, ще ударя боичката.
                              Моя съвет е да изчакаш хубаво новата мазилка да изсъхне и тогава слагай боичката, да не правиш пак ремонт скоро Оплакване: утре ще трябва да се ходи на работа, а нещо май неможахме да си починеме от празниците
                              Ясно ми е, все още има за до изравняване, после гипсова шпакловка и тогава боичката.
                              Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                              Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                              ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Хвалба: Утре минавам в отбора на блондинките.(почти)Оплакване: Няма да останат пари за гражданската и Фифи ще мирува пред блока. То и без тва сигурно ще удвоим псувните след смяната на цвета на косата.
                                Fifi - Fiat Bravo 1.6 16v 103hp, 1997

Коментар

Working...
                                X