Мрън: Вече цял месец кашлям яко. Жената и децата ги хвана и се оправиха , мен не ме пуска. Голяма мъка. Доктора ме зарадва че напролет сигурно ще се оправя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ruNNer написа:Мрън: Вече цял месец кашлям яко. Жената и децата ги хвана и се оправиха , мен не ме пуска. Голяма мъка. Доктора ме зарадва че напролет сигурно ще се оправяAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Хвал:6.31km тичане днес Оплак: Отивам да сменям два тампона на колата Хвал: Проблемите със запалването които имах явно ще са били от скапан акумулатор...вече доста време акуто не е падало и колата си пали перфектноRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Yavor написа:ruNNer написа:Мрън: Вече цял месец кашлям яко. Жената и децата ги хвана и се оправиха , мен не ме пуска. Голяма мъка. Доктора ме зарадва че напролет сигурно ще се оправяКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Yavor написа:ruNNer написа:Мрън: Вече цял месец кашлям яко. Жената и децата ги хвана и се оправиха , мен не ме пуска. Голяма мъка. Доктора ме зарадва че напролет сигурно ще се оправяBrava 1.6 ELX
Коментар
-
dobrujanetza написа:sok1 написа:Хвал: току що си монтирах алармата на мазето. Ако не друго, надявам се следващия мераклия да влезе там да оглушее поне с 30-40%.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:dobrujanetza написа:sok1 написа:Хвал: току що си монтирах алармата на мазето. Ако не друго, надявам се следващия мераклия да влезе там да оглушее поне с 30-40%.punto HGT
Коментар
-
Тшшш, спамажии, не ми давайте идеи, че ще взема да си харесам някоя и ще ви търсят после за подбудителство. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 МРЪН: Вратата на мазето е дървена и нямам дръжка...Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Sagittarius написа:Оплакване: Днес осъмнах с разбит фиат.Изродите първо опитали да отключат колата - разбили ключалката на шофьорската врата (нищо не става от нея). После решили да влезнат през пасажерската врата и си играли с прозореца. Най-накрая, като осъзнали, че са пълни идиоти и че се съмва, разбили страничното задно стъкло и претършували. Резултатът е откраднат акумулатор и един куп щети. Най-дразнещото е, че са срязали кабелите на акумулатори и сега колата не може да мръдне.После се видях с идиотите-полицаи, които просто казаха: "На някой му е трябвал акумулатор". Сега ще олекна с 200-300лв за непредвидени ремонти и дано си докарам колата до вида, в който я оставих преди случката. (ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар