Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мрън: Вече цял месец кашлям яко. Жената и децата ги хвана и се оправиха , мен не ме пуска. Голяма мъка. Доктора ме зарадва че напролет сигурно ще се оправя
    Brava 1.6 ELX

Коментар

ruNNer написа:
      Мрън: Вече цял месец кашлям яко. Жената и децата ги хвана и се оправиха , мен не ме пуска. Голяма мъка. Доктора ме зарадва че напролет сигурно ще се оправя
      Бронхооооостоп... И аз съм същия - грипчето премина през мен, ама ми остана гадно покашляне.Непрекъснато ме напъва от гърлото, явно някакъв бронхит.Тази сутрин си взех пастили ’Бронхостоп’ и да ти кажа още след първата почувствах успокоение. Пробвай - блистер с 10 пастили е няма 4 лв. Т’ва са ти за 2 дни.Мен ме е шубе, щото миналата година по това време изкарах гадна пневмония, а всички ми разправят че рецидивирала по същото време, та се пазя.
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Хвал:6.31km тичане днес Оплак: Отивам да сменям два тампона на колата Хвал: Проблемите със запалването които имах явно ще са били от скапан акумулатор...вече доста време акуто не е падало и колата си пали перфектно
        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Yavor написа:
          ruNNer написа:
          Бронхооооостоп... И аз съм същия - грипчето премина през мен, ама ми остана гадно покашляне.Непрекъснато ме напъва от гърлото, явно някакъв бронхит.Тази сутрин си взех пастили ’Бронхостоп’ и да ти кажа още след първата почувствах успокоение. Пробвай - блистер с 10 пастили е няма 4 лв. Т’ва са ти за 2 дни.Мен ме е шубе, щото миналата година по това време изкарах гадна пневмония, а всички ми разправят че рецидивирала по същото време, та се пазя.
          Същия съм, ама и не спирам ад пуша
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Хвалба: Намерих си изгубената дебитна карта - забравил съм я в банкомат. От банката ми я върнаха.Програмата им е сменена - преди първо трябваше да си вземеш картата, а после парите, сега е обратно. И аз затова съм грабнал парите и ...

Коментар

Мда, аз вчера теглих от някъде и ей така ми даде първо парите и се изненадах.
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Хвалба:След близо два месеца преинсталиране на флаш плеъри, най-после открих проблема - антивирусната!П.П. Не ми показваше видеото от Спортал.
                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Хвал: току що си монтирах алармата на мазето. Ако не друго, надявам се следващия мераклия да влезе там да оглушее поне с 30-40%.
                  Stop giving directions, just say "Follow me."
                  Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                  Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

S_BANKOV написа:
                    Yavor написа:
                    ruNNer написа:
                    Същия съм, ама и не спирам ад пуша
                    При мен е от сополите за съжаление. Там ми е слабото място. Ще взема накрая да пропуша , поне да знам защо кашлям За всеки случай ще пробвам и с тия бонбонки. Дано поне са сладички
                    Brava 1.6 ELX

Коментар

sok1 написа:
                      Хвал: току що си монтирах алармата на мазето. Ако не друго, надявам се следващия мераклия да влезе там да оглушее поне с 30-40%.
                      И малко ток пусни, та като хване дръжката на вратата да светне.
                      Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

dobrujanetza написа:
                        sok1 написа:
                        Ама ама вземи ток от отсветлението през реле и през звука на алармата че поне да е като цветомузика
                        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                          dobrujanetza написа:
                          sok1 написа:
                          Ама ама вземи ток от отсветлението през реле и през звука на алармата че поне да е като цветомузика
                          ... и на другия ден прати тъщата до мазето
                          punto HGT

Коментар

Тшшш, спамажии, не ми давайте идеи, че ще взема да си харесам някоя и ще ви търсят после за подбудителство. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 МРЪН: Вратата на мазето е дървена и нямам дръжка...
                            Stop giving directions, just say "Follow me."
                            Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                            Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Sagittarius написа:
                              Оплакване: Днес осъмнах с разбит фиат.Изродите първо опитали да отключат колата - разбили ключалката на шофьорската врата (нищо не става от нея). После решили да влезнат през пасажерската врата и си играли с прозореца. Най-накрая, като осъзнали, че са пълни идиоти и че се съмва, разбили страничното задно стъкло и претършували. Резултатът е откраднат акумулатор и един куп щети. Най-дразнещото е, че са срязали кабелите на акумулатори и сега колата не може да мръдне.После се видях с идиотите-полицаи, които просто казаха: "На някой му е трябвал акумулатор". Сега ще олекна с 200-300лв за непредвидени ремонти и дано си докарам колата до вида, в който я оставих преди случката. (
                              Аз минах през това преди 2 месеца. Не можаха да влязат, но щети имаше много. Ако не можеш да намериш части или нещо подобно. Пиши ми ЛС да те ориентирам при мен как беше и като цени
                              ФИАТ- Пътят е само формалност
                              ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                              -----------------------------------------------------
                              FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

slonikon написа:
                                Хвaлбa: Бравът вече е с нов преден джам, отгоре със синя лентичка да ме пази от слънцето
                                Оплакване: И новият джам вече се спука! Ей тъй - без никаква причина! Утре отивам да се разправям с Кобра!
                                браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Working...
                                X