Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Имаше ли някакви признаци за съединителя и какви? Чудя се, че на Пежака откак съм я взел отделя по-горе, иначе не приплъзва. А там комплект с маховик отива на едни 5-700 лева според зависи ebay или нашите кожодери, отделно труда.
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

От известно време при натискане на педала се чуваше аксиалния лагер да свири.После ми потъна до долу педала и... писал съм няколко страници по-назад. Едната помпа, че другата помпа, че накрая целия съединител.И при мен седна почти 600 лв цялата работа.

Коментар

Да, аз четох за хлътването и затова питам да не ме изненада някой ден ама каквото е такова.
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Оплакване: Днес осъмнах с разбит фиат.Изродите първо опитали да отключат колата - разбили ключалката на шофьорската врата (нищо не става от нея). После решили да влезнат през пасажерската врата и си играли с прозореца. Най-накрая, като осъзнали, че са пълни идиоти и че се съмва, разбили страничното задно стъкло и претършували. Резултатът е откраднат акумулатор и един куп щети. Най-дразнещото е, че са срязали кабелите на акумулатори и сега колата не може да мръдне.После се видях с идиотите-полицаи, които просто казаха: "На някой му е трябвал акумулатор". Сега ще олекна с 200-300лв за непредвидени ремонти и дано си докарам колата до вида, в който я оставих преди случката. (
          Fiat Bravo 1.2 1999

Коментар

Финансовата криза още не е отминала. Обаче и се вижда края Всички в къщи сме почти здрави(аз малко се дъня) Цари мир и любов(за сега)
            Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
            Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
            Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Оплакване: Счупиха ме от работа в 6:30 започнах преди 10 мин. свършихХвалба: Заработих 5 стотака днес
              BMW E46 coupe
              Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Immortal написа:
                Хвалба 1: Сагата със съединителя ми приключи с нов съединител комплект. Аксиалният лагер го извадиха на парчета, а притискателния диск - със счупени пластини.
                .Точно тъй става като ходиш по форумни срещи /знаеш за какво говоря нали? / - шегувам се.Проблема с бензиновата помпа става все по голям, първо нова помпа на валбро е на цена от 150лв., има хофер на 80лв. и намерих на 40лв. обаче дали да рискувам с хофер и дали изобщо да харча пари за градски таранспорт за тая от 40лв. второ изобщо не мога да запаля колата на газ - свършили са ми заложените авариини паления в компа трето мойте комшии така са ме затиснали че мога да извадя колата само с паяк четвърто трябва да свалям газова бутилка а е студено и няма място за работа пето миналата седмица одарих гърнето като давах назад и сега дрънчи все едно съм попилял лагерите на двигателя. абе много мрън.
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Аз да се похваля:Засега няма проблем с колата и със обикновената уредба в които са част от предимствата пред горното оплакване на Банков.И още нещо-дошли са ми копчетата от мулти волан,които ще монтирам днес.
                  FIAT BRAVO 1.6
                  FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Следствие горното да се похваля:Имам си работещи копчета на волана.
                    Прикачени файлове
                    FIAT BRAVO 1.6
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                      Благодарение на кого ?
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                        popara801 написа:
                        Благодарение на кого ?
                        Мерси за темата от моя профил на правилното място.
                        FIAT BRAVO 1.6
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Охооо и за темата и за лентовия кабел, че ти погледнах ... то много стана .... колегата ще почерпи
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Абе вие там се си намирате поводи :D Жалко, че сте ми далеч.
                            Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                            Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                            Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
                              Абе вие там се си намирате поводи :D Жалко, че сте ми далеч.
                              Така си е де да бяхме по близко.И оплакване утре съм за 1-ви ден на работа през новата година и ми е едно такова...
                              FIAT BRAVO 1.6
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Оплакване: нещо свири като си пусна късите и дългите... дали е нещо алтернатора или кофти са ми монтирали пистовия ремък 1 господ знае :D...
                                Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Working...
                                X