А дано да е на късмет, от доста години насам, сефте ми се пада парата от баницата. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ами и аз да му тръсна една хвалба. :D Сина ми подари теблет и телефон Сони XPERIA. :D Ама и да се оплача . Попаднах в ситуацията на кьорав поп който в тъмна черква трябва да чете ситно Евангелие. Почна се едно плъзгане с пръстите по дисплеите ,та ми се свят зави .То още не съм допрял пръста до екрана и вече съм превключил на друго нещо. А уж има една приказка ,че стар човек е като малко дете, ама малките деца се оправят много лесно с тия нововъвидения. :D
Коментар
-
nelegalniq написа:Хвалба : и аз като колегите по горе за късметчетата, тъз година уцелих парата в питата на Коледа и в баницата снощи. А дано поне тъз година ми долетят някакви пари от някъде , тряя започвам да играя тото май .Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 На 31.12 пих само 15-ина грама шампанско. А около мен се пиеха маркови и ракии, и вина, и шотове... Идва време разделно (петък и събота) и горното ще бъде пренаваксано...Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Да се оплача:В деня на заминаване за празнуване на новогодишните празници колата скъса пистов ремък.Влезе за ремонт и се оказа,че и ролката(обтяжната)е за смяна.В Стара Загора само с поръчка баси специалната ролка.В крайна сметка благодарение на колегата Енчев си имах нова ролка и всичко при пътуването беше на 6.Хвалба:Добро посрещане на нова година и купонче на 6.На работа съм чак на 8-ми.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
ruNNer написа:Мрън: Харесаното фото за подарък го няма в Бургас - няма и да го има май въпреки че никой от магазина не може да каже. За какво въобще ги правят тия промоции като нямат достатъчно наличности ????С големи мъки успях да си го поръчам онлайн и сега да видим следващото дали ще е хвалба или оплакване.P.S. - Не знам дали е от ЕГН-то или интернета става по-труден , ама 2 дена се борих със сайта на едно от Технотата докато си направя поръчка. Сега ще видим фотоапарат ли ще дойде или неща друго.Brava 1.6 ELX
Коментар
-
S_BANKOV написа:С тих стон и въздишка си отиде бензиновата ми помпаStop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
bubachko
Гадост: Празниците завършиха с умопомрачително - прееба се нещо в мотора на либъра... Трака като кърски трактор, тея дни чакам диагноза и да видим колко/какво ще е лечението...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар