Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А дано да е на късмет, от доста години насам, сефте ми се пада парата от баницата. :D
    Fiat Punto`04 1.2 60hp.
    Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
    ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

kal0yanch40 написа:
      А дано да е на късмет, от доста години насам, сефте ми се пада парата от баницата. :D
      Дано, на мен ми се падна семейство това не знам как да го разбирам и да се хваля ли да се оплаквам ли :D
      Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Ами и аз да му тръсна една хвалба. :D Сина ми подари теблет и телефон Сони XPERIA. :D Ама и да се оплача . Попаднах в ситуацията на кьорав поп който в тъмна черква трябва да чете ситно Евангелие. Почна се едно плъзгане с пръстите по дисплеите ,та ми се свят зави .То още не съм допрял пръста до екрана и вече съм превключил на друго нещо. А уж има една приказка ,че стар човек е като малко дете, ама малките деца се оправят много лесно с тия нововъвидения. :D
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Хвалба : и аз като колегите по горе за късметчетата, тъз година уцелих парата в питата на Коледа и в баницата снощи. А дано поне тъз година ми долетят някакви пари от някъде , тряя започвам да играя тото май .

Коментар

nelegalniq написа:
            Хвалба : и аз като колегите по горе за късметчетата, тъз година уцелих парата в питата на Коледа и в баницата снощи. А дано поне тъз година ми долетят някакви пари от някъде , тряя започвам да играя тото май .
            Доколкото ми е известно парата е символ на късмет и блгоденствие!
            Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
            Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 На 31.12 пих само 15-ина грама шампанско. А около мен се пиеха маркови и ракии, и вина, и шотове... Идва време разделно (петък и събота) и горното ще бъде пренаваксано...
              Stop giving directions, just say "Follow me."
              Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
              Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Хвалба: Изкара си страхотно Новогодишните празници.Хвалба: Тази година определено си починахОплакване: Колата беше в бокса.

Коментар

Да се оплача:В деня на заминаване за празнуване на новогодишните празници колата скъса пистов ремък.Влезе за ремонт и се оказа,че и ролката(обтяжната)е за смяна.В Стара Загора само с поръчка баси специалната ролка.В крайна сметка благодарение на колегата Енчев си имах нова ролка и всичко при пътуването беше на 6.Хвалба:Добро посрещане на нова година и купонче на 6.На работа съм чак на 8-ми.
                  FIAT BRAVO 1.6
                  FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Еми тя ролката се сменя, ти като си стиснат и откак си купил колата не си я сменял ..... - спечелих 100литра гориво от Петрол
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                      Еми тя ролката се сменя, ти като си стиснат и откак си купил колата не си я сменял ..... - спечелих 100литра гориво от Петрол
                      Честито!Мамка му,аз съм си загубил касовата бележка!!!

Коментар

ruNNer написа:
                        Мрън: Харесаното фото за подарък го няма в Бургас - няма и да го има май въпреки че никой от магазина не може да каже. За какво въобще ги правят тия промоции като нямат достатъчно наличности ????С големи мъки успях да си го поръчам онлайн и сега да видим следващото дали ще е хвалба или оплакване.P.S. - Не знам дали е от ЕГН-то или интернета става по-труден , ама 2 дена се борих със сайта на едно от Технотата докато си направя поръчка. Сега ще видим фотоапарат ли ще дойде или неща друго.
                        След седмица чакане и няколко обаждания се оказа че няма да ме огрее с фотоапарат от Технополис Не знам дали е оплакване или хвалба , защото след малко повече ровене се оказа че има доста добри оферти из интернета стига човек да знае какво иска.Вярно че риска е повече ама и после ще са по-сладки снимките.
                        Brava 1.6 ELX

Коментар

С тих стон и въздишка си отиде бензиновата ми помпа
                          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                            С тих стон и въздишка си отиде бензиновата ми помпа
                            Амин!Да живее новата помпа! :DМрън: DX току що ми казаха, че пратката ми е загубена.Хвал: Пращат ми нова (дано и старата да пристигне ).
                            Stop giving directions, just say "Follow me."
                            Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                            Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Гадост: Празниците завършиха с умопомрачително - прееба се нещо в мотора на либъра... Трака като кърски трактор, тея дни чакам диагноза и да видим колко/какво ще е лечението...

Коментар

Хвалба 1: Сагата със съединителя ми приключи с нов съединител комплект. Аксиалният лагер го извадиха на парчета, а притискателния диск - със счупени пластини.Хвалба 2: Днес приключи изпитателния ми срок в работата ми. Не ме изпъдиха, което е добре Оплакване: Следствие хвалба 1 олекнах с крупна сума

Коментар

Working...
                                X