Румен_Хинчев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
Хвалба: След 4дена чакане дойде, днес - петък, времето да отида да си сменя ролките на пистовия ремък. Да, ама не...Оплакване: Стигам до майсторите и гледам една вида в гумата и изпуска доста бързо. В последствие видата е 5-6сантиметра и не толкова малка. Залепих я. Момчето, естествено успя да ми ожули цялата джанта... опада й боята. Отивам от другата страна, при майсторите за ролките, а те заети...Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
Румен_Хинчев написа:Immortal написа:Румен_Хинчев написа:Пиша от смартфонЯКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
nsn написа:хвал:днес станах вуйчо-да ми е живо и здраво(момче)хвал:жената има рожден и имен ден-да ми е жива и здрава(и да ме слуша повече)Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Мрън: Харесаното фото за подарък го няма в Бургас - няма и да го има май въпреки че никой от магазина не може да каже. За какво въобще ги правят тия промоции като нямат достатъчно наличности ????С големи мъки успях да си го поръчам онлайн и сега да видим следващото дали ще е хвалба или оплакване.P.S. - Не знам дали е от ЕГН-то или интернета става по-труден , ама 2 дена се борих със сайта на едно от Технотата докато си направя поръчка. Сега ще видим фотоапарат ли ще дойде или неща друго.Brava 1.6 ELX
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Айдеееее.... Ние започваме! Наздраве!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Jimy написа:kiro_of_the_day написа:Айдеееее.... Ние започваме! Наздраве!Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
S_BANKOV написа:Румен_Хинчев написа:Immortal написа:Румен_Хинчев написа:Пиша от смартфонЯFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар