Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Румен_Хинчев написа:
    Хвалба от един австралопитек н а47 лазарника . Туй нещо по-умно от мене , бре !!!!
    Че ти Убав ли си бре Обзаведох се с няколко бижута, най красивото от тях е един МЕПС 21гр. Дядо Коледа е "амбреаж" вместо фидера за който му писах ми донесе кожени ръкавици.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Хвалба: След 4дена чакане дойде, днес - петък, времето да отида да си сменя ролките на пистовия ремък. Да, ама не...Оплакване: Стигам до майсторите и гледам една вида в гумата и изпуска доста бързо. В последствие видата е 5-6сантиметра и не толкова малка. Залепих я. Момчето, естествено успя да ми ожули цялата джанта... опада й боята. Отивам от другата страна, при майсторите за ролките, а те заети...
      Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Румен_Хинчев написа:
        Immortal написа:
        Румен_Хинчев написа:
        Пиша от смартфонЯ
        Прозвуча като хвалба, но след не много време ще видиш, че всъщност е оплакване
        Хвалба от един австралопитек н а47 лазарника . Туй нещо по-умно от мене , бре !!!!
        Понеже ти се присмях/ с приятелеско чуство естествено/, вече сме двама, ама нека сме кроманьонци.преди малко сме преподписали договорите с един от мобилните оператори и вече съм собственик на SG S ІІ+ какво и да значи това.

Коментар

хвал:днес станах вуйчо-да ми е живо и здраво(момче)хвал:жената има рожден и имен ден-да ми е жива и здрава(и да ме слуша повече)
          Bravo 1.9d 97г

Коментар

nsn написа:
            хвал:днес станах вуйчо-да ми е живо и здраво(момче)хвал:жената има рожден и имен ден-да ми е жива и здрава(и да ме слуша повече)
            Да са ти живи и здрави и много късмет да имат, а ти да си оставиш аспирина на нощното щкафче

Коментар

Мрън: Харесаното фото за подарък го няма в Бургас - няма и да го има май въпреки че никой от магазина не може да каже. За какво въобще ги правят тия промоции като нямат достатъчно наличности ????С големи мъки успях да си го поръчам онлайн и сега да видим следващото дали ще е хвалба или оплакване.P.S. - Не знам дали е от ЕГН-то или интернета става по-труден , ама 2 дена се борих със сайта на едно от Технотата докато си направя поръчка. Сега ще видим фотоапарат ли ще дойде или неща друго.
              Brava 1.6 ELX

Коментар

Днес е един особено красив ден, започващ с щракането на предпазителя, докато гори компютъра, и завършил с тътена на разкъсания картер на автомобила. Хо хо отивам да се почерпяп.п. Търся картер

Коментар

Mupo написа:
                  Днес е един особено красив ден, започващ с щракането на предпазителя, докато гори компютъра, и завършил с тътена на разкъсания картер на автомобила. Хо хо отивам да се почерпяп.п. Търся картер
                  Имам от 1.8. Става за Дедра, Делта, 156, 155, Купе, Пунто ХГТ и др. Пиши на лични.

Коментар

Оплакване-баси скапания ден днес. За около час се разминах със две катастрофи и на третият път ме удари един докато излизаше назад от паркинга. В първият работен ден от новата година ще трябва да се разправям със застрахователи.Похвал- Видяхме се макар и за кратко с Дидо (Имортъла).
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Айдеееее.... Ние започваме! Наздраве!
                      Прикачени файлове
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                        наздравееееееееееее!още 5часа и се запътвам към ресторанта
                        Bravo 1.9d 97г

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                          :D :D :D ... наздраве! Много весело посрещане ви пожелавам!
                          Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                          Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                          http://www.keepfighting.ms

Коментар

Jimy написа:
                            kiro_of_the_day написа:
                            :D :D :D ... наздраве! Много весело посрещане ви пожелавам!
                            Весело посрещане на ВСИЧКИ !Хвалба: смених ролките на пистовия ремък - колата стана доста по-тиха, вече няма да завиждам на другите бензинки Хвалба: ще празнувам с приятелиОплакване: няма да съм си вкъщи
                            Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Наздраве на всички и весело посрещане!
                              Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                              Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                              Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

S_BANKOV написа:
                                Румен_Хинчев написа:
                                Immortal написа:
                                Румен_Хинчев написа:
                                Пиша от смартфонЯ
                                Прозвуча като хвалба, но след не много време ще видиш, че всъщност е оплакване
                                Понеже ти се присмях/ с приятелеско чуство естествено/, вече сме двама, ама нека сме кроманьонци.преди малко сме преподписали договорите с един от мобилните оператори и вече съм собственик на SG S ІІ+ какво и да значи това.
                                Ай честито и да си бъбрим все така сладко-сладко !!!
                                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Working...
                                X