Оплакване: пак пари по колата и май ще следват повече пари по нея...Хвалба - не знам точно хвалба ли е, доставя ми удоволствие да я правя и да знам, че е здрава, но финансите са проблема...Хвалба: 1 месец почивка вкъщи, само 1 изпит имам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
bubachko
похвал: Днеска сменихме всичкто филтър, маслото и термостата на либъра. Вече заприлича на сериозна кола и замърка като малко коте... Утре сабахлем на студено ще го тествам за колко загрява
Коментар
-
Да се похваля: По коледа стават чудеса!Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Оплакване.Жената много ама много ме изнервя,каквото и да прави човек колкото и да им се угажда все са недоволни,м#$%^@защо съм пушил понякога от веселите цигари,при въпроса ми нещо лошо правя ли на някого след като се напуша.аааа ами не тогава защо,защото ми било хубаво а не трябвало да ми е хубаво.Бачкаш от работа в къщи зареждай печка от там бегом със щерката на гимнастика по час през ден и накрая не трябва да ти е хубаво.Още малко ще я изчакам и после ще се хваля,не мога аз така да издържам. Мисля 11 г от живота ми и стигат дето съм и дал.
Коментар
-
sok1 написа::D Имам си нов рутер.Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999
Коментар
-
Оплакване: Съединителят ме предаде след по-малко от 100 км. Според мен не е била за смяна тая помпа, която майсторът се кълнеше, че е изпуснала, а другата, която аз му казах да смени. Както и да е. От Плевен до Ямбол се прибрах без съединител. Научих се да я карам така. Вече не ми трябва да я ремонтирам (утре я вкарвам пак в бокса, вече на домашна почва).Похвала: В отпуск съм до 6 януари. Голяма почивка ще му дръпна И коледни бонуси имаше, тъй че всичко е наред.Сега се излежавам до печката, котаракът ми е върху краката, мама точи баница (мммм).
Коментар
-
Immortal написа:Оплакване: Съединителят ме предаде след по-малко от 100 км. Според мен не е била за смяна тая помпа, която майсторът се кълнеше, че е изпуснала, а другата, която аз му казах да смени. Както и да е. От Плевен до Ямбол се прибрах без съединител. Научих се да я карам така. Вече не ми трябва да я ремонтирам (утре я вкарвам пак в бокса, вече на домашна почва).Похвала: В отпуск съм до 6 януари. Голяма почивка ще му дръпна И коледни бонуси имаше, тъй че всичко е наред.Сега се излежавам до печката, котаракът ми е върху краката, мама точи баница (мммм).Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
Immortal написа:Оплакване: Съединителят ме предаде след по-малко от 100 км. Според мен не е била за смяна тая помпа, която майсторът се кълнеше, че е изпуснала, а другата, която аз му казах да смени. Както и да е. От Плевен до Ямбол се прибрах без съединител. Научих се да я карам така. Вече не ми трябва да я ремонтирам (утре я вкарвам пак в бокса, вече на домашна почва).Похвала: В отпуск съм до 6 януари. Голяма почивка ще му дръпна И коледни бонуси имаше, тъй че всичко е наред.Сега се излежавам до печката, котаракът ми е върху краката, мама точи баница (мммм).
Коментар
-
Хвалба - жестоко коледно парти направихме. Най-якото от 5г. стаж във фирмата. 2 дена бях в реанимация....Пак хвалба- вече съм добре И бонуси имаме. Не са кой знае колко като размер, но все пак има. :D"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Оплакване: Нещо изобщо не ми е до коледни празненства.Оплакване: Проблема не е в мен или в приятелите ми, а точно в тези хора които уж са ми най-важни - семейството.Оплакване: Имам чувството, че ще избие всичко което съм държал себе си през цялата година с цел да не обида някой роднина, ама дано да не е баш през тези дни.Хвалба: За нова година се очертава да съм с добри приятели и се надявам да не се занимавам с семейството точно тогава.Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 / :D : За жалост на Нова година едни други много добри приятели, няма да са с мен, но така таман ще имаме повече истории за разправяне като се видим след 20тина дниFiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Immortal написа:Румен_Хинчев написа:Пиша от смартфонЯFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар