Не става за бутане, комшште ми паркират като каруцари на селски пазар, само на ход мога да я извадя.Мрън още два дни работа, а празниците май няма да са празници
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
slonikon написа:S_BANKOV написа:Не става за бутане, комшште ми паркират като каруцари на селски пазар, само на ход мога да я извадя.Мрън още два дни работа, а празниците май няма да са празнициКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Похвал: утре отивам на работа, а от там директно си отивам при мама Оплакване: Не съм започнал да си оправям багажа все още. И ме мързи да почна Оплакване: Опитвахме се с един колега да обезвъздушим хидравличната система на педала на съединителя, но излиза само течност. Никакъв въздух.А педалът потъва когато си иска, като припомпя малко - се оправя... Вече почвам да лудвам с него...
Коментар
-
Хвалба: Семестъра за мен приключи. При това много успешно!Оплакване: Омръзна ми Palio-то до болка, харесах си Volvo и баща ми като чу какво е (S80 2.8 T6 272 к.с.) каза, че няма да ми помогне с парите да го купя и да трепери за мен като се качвам в него. Не ми било време още за такава кола. А тя си беше страхотна оферта... Накарах се на хубави, сравнително мощни, но чужди коли.Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999
Коментар
-
Похвал: заплата и половина коледен бонус! Дай боже всекиму.Оплак: Грипа ме пипна, та чак не можах да отида на лов...Да не дава Господ никому.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Sandra написа:sharpradi написа:Хвaлбa - Имaло и добри чорбaджии. Днескa нaй- мaлко очaквaх, но ме зaкичихa с 50 лв. коледен бонус.Вярно не е много но все пaк е вaжен жестa.Един за всички, всички за мен
Коментар
-
emzo написа:утре ще се въртят валяците на едно JTD115, прогнозите са за над 200 к.с. собственика обаче е чешит и няма да се регистрира във форумаF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Похвал: И ние имаме коледни бонуси. Днеска ни изненадаха! След малко тръгвам на банкет. Заредил съм се подобаващо :D Айде живи и здрави!"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
nikolce написа:Няма да работя само на 25-ти , на 31-ви, 1-ви и 2-ри. Останалото, няма събота, няма неделя, всеки ден, от сутрин до вечер И коледни няма, защото е криза? Това вече не знам коя година, а друго обещаваха в началото. Принципно съм много търпелив и лоялен, ама все повече се замислям...Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!
FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар