Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мноооого гадно. Аз вчера съм спрял на зелена зона, чинно си пуснах смс-а и си тръгвам после и изтръпнах - колата ми я няма. А то един бус ми спрял почти отгоре и не мога да я видя.Тамън се бях напушил за лют скандал.
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Незнам да се хвая ли ... Имам точно 12 години и 6 дни трудов стаж в една и съща фирма.Май ще си излеза от тук само ако се гътна.Ама интересно,че още ми харесва работата.Лошо преведоха току що и заплатата за декември.Сега пари чак на 1 февруари. Yellow_Flash_Colorz_PDT_35 Довечера е фирменото парти Последо Не разбрах как ама ми се отвориха разходи за около 4000 лв.И то все в графата наложителни.Мнооого почовни дни .Голяма тъпня ще настане.
      Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
      Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

BO написа:
        Иха, то си е по-далавера да си в наказателния паркинг от колкото на синята зона бе.Поне ти охраняват колата за същата цена на час престой.
        И нямаш ограничение от два часа на ден. :D Вече и гражданската са ми направили.
        Manowar - Татко
        Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
        Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
        Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
        Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Хвалба: Смених на Мареата съединител комплект ЛУК, семеринг на кутията, масло за кутията, тампони на единия носач, тампони на реактивната щанга. Вече абсолютно нищо не тропа, хлопа, тресе и каквото да е било. Колата се кара феноменално леко.Оплакване: Олекнах с 413лв, заради горе споменатите неща.
          Fiat Punto`04 1.2 60hp.
          Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
          ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Оплакване:Искам една бесилка за "майстори"... и лично да минавам и да им ритам буренцата!Взех Капата от майстор... изглежда не е обезвъздушил добре системата на педала на съединителя, щото не работи както трябва... за да проработи, трябва да припомпя 2-3 пъти. Той твърди, че я е обезвъздушил, и "малко долу ми отделял съединителя". А той си работеше абсолютно нормално преди смяната на помпата.А иначе, по мнение на мой приятел монтьор, който обаче е в Ямбол, са ми взели двойно за труд Утре ще се пробваме след работа да я обезвъзушим с един колега, ако не стане - ще я разхвърлям в Ямбол.Похвал: Още 2 дни на работа и после большая отпуска

Коментар

Immortal написа:
              Оплакване:Искам една бесилка за "майстори"... и лично да минавам и да им ритам буренцата!Взех Капата от майстор... изглежда не е обезвъздушил добре системата на педала на съединителя, щото не работи както трябва... за да проработи, трябва да припомпя 2-3 пъти. Той твърди, че я е обезвъздушил, и "малко долу ми отделял съединителя". А той си работеше абсолютно нормално преди смяната на помпата.А иначе, по мнение на мой приятел монтьор, който обаче е в Ямбол, са ми взели двойно за труд Утре ще се пробваме след работа да я обезвъзушим с един колега, ако не стане - ще я разхвърлям в Ямбол.Похвал: Още 2 дни на работа и после большая отпуска
              Е, това е най гадното. Взимаш я от майстор, той то одира кожата и на това отгоре, ти пак трябва, да си блъскаш главата.
              Fiat Punto`04 1.2 60hp.
              Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
              ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Сдобих се с един грамадански телефон !!!Сега го разучавам , но тръпката ми трая около час. Стигам до извода , че за да се радвам на нещо около ден , трябва да стана собственик на ,,Бентли’’ ...
                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Румен_Хинчев написа:
                  Сдобих се с един грамадански телефон !!!Сега го разучавам , но тръпката ми трая около час. Стигам до извода , че за да се радвам на нещо около ден , трябва да стана собственик на ,,Бентли’’ ...
                  Ай честито ти "шлемофон"! Ми Румба те тия неща са за младежите бре! Как очакваш да те радва цял ден?Аз знам какво ще ти държи радостта поне няколко дена. :D
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Въх! И мен ще ме зарадва една таквази работа!

Коментар

Хвалба:От сега съм в почивка и отпуск общо взето до 8-ми януари.Ще си почина малко от работа.Оплакване:Няма и няма да има коледни бонуси в нашата фирма.За голямо съжаление.
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Сполай ви , другарчета !!!!Готов съм за предложения !Ама сериозно !
                        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Станах на 25
                          ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                          Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                          Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Grisha_bravo написа:
                            Станах на 25
                            И аз така. Преди 5 години. Жив и здрав!
                            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Вчера щях да давам ток на колега в ст. град, да ама не /той младежа писа че се е оправил/, обаче отивам да запаля колата и кво мислите ?! - Дори не мога да я отключа, акуЛОМАтор нанайси, отварям я, а плафона едвам свети милия. Та във връзка с това мрънкане, някой да има желание да дари малко ток на един бедстващ фиат?
                              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                                Та във връзка с това мрънкане, някой да има желание да дари малко ток на един бедстващ фиат?
                                Баси, това браво ще бутна с един пръст, ти за ток се кахъриш Последен "работен" ден
                                "Без сърца, сме просто машини"
                                Toyota Prius 1.5 Hybrid
                                EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Working...
                                X