Мноооого гадно. Аз вчера съм спрял на зелена зона, чинно си пуснах смс-а и си тръгвам после и изтръпнах - колата ми я няма. А то един бус ми спрял почти отгоре и не мога да я видя.Тамън се бях напушил за лют скандал.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Незнам да се хвая ли ... Имам точно 12 години и 6 дни трудов стаж в една и съща фирма.Май ще си излеза от тук само ако се гътна.Ама интересно,че още ми харесва работата.Лошо преведоха току що и заплатата за декември.Сега пари чак на 1 февруари. Yellow_Flash_Colorz_PDT_35 Довечера е фирменото парти Последо Не разбрах как ама ми се отвориха разходи за около 4000 лв.И то все в графата наложителни.Мнооого почовни дни .Голяма тъпня ще настане.Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
BO написа:Иха, то си е по-далавера да си в наказателния паркинг от колкото на синята зона бе.Поне ти охраняват колата за същата цена на час престой.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Хвалба: Смених на Мареата съединител комплект ЛУК, семеринг на кутията, масло за кутията, тампони на единия носач, тампони на реактивната щанга. Вече абсолютно нищо не тропа, хлопа, тресе и каквото да е било. Колата се кара феноменално леко.Оплакване: Олекнах с 413лв, заради горе споменатите неща.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Оплакване:Искам една бесилка за "майстори"... и лично да минавам и да им ритам буренцата!Взех Капата от майстор... изглежда не е обезвъздушил добре системата на педала на съединителя, щото не работи както трябва... за да проработи, трябва да припомпя 2-3 пъти. Той твърди, че я е обезвъздушил, и "малко долу ми отделял съединителя". А той си работеше абсолютно нормално преди смяната на помпата.А иначе, по мнение на мой приятел монтьор, който обаче е в Ямбол, са ми взели двойно за труд Утре ще се пробваме след работа да я обезвъзушим с един колега, ако не стане - ще я разхвърлям в Ямбол.Похвал: Още 2 дни на работа и после большая отпуска
Коментар
-
Immortal написа:Оплакване:Искам една бесилка за "майстори"... и лично да минавам и да им ритам буренцата!Взех Капата от майстор... изглежда не е обезвъздушил добре системата на педала на съединителя, щото не работи както трябва... за да проработи, трябва да припомпя 2-3 пъти. Той твърди, че я е обезвъздушил, и "малко долу ми отделял съединителя". А той си работеше абсолютно нормално преди смяната на помпата.А иначе, по мнение на мой приятел монтьор, който обаче е в Ямбол, са ми взели двойно за труд Утре ще се пробваме след работа да я обезвъзушим с един колега, ако не стане - ще я разхвърлям в Ямбол.Похвал: Още 2 дни на работа и после большая отпускаFiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Сдобих се с един грамадански телефон !!!Сега го разучавам , но тръпката ми трая около час. Стигам до извода , че за да се радвам на нещо около ден , трябва да стана собственик на ,,Бентли’’ ...FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Румен_Хинчев написа:Сдобих се с един грамадански телефон !!!Сега го разучавам , но тръпката ми трая около час. Стигам до извода , че за да се радвам на нещо около ден , трябва да стана собственик на ,,Бентли’’ ...
Коментар
-
Вчера щях да давам ток на колега в ст. град, да ама не /той младежа писа че се е оправил/, обаче отивам да запаля колата и кво мислите ?! - Дори не мога да я отключа, акуЛОМАтор нанайси, отварям я, а плафона едвам свети милия. Та във връзка с това мрънкане, някой да има желание да дари малко ток на един бедстващ фиат?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Та във връзка с това мрънкане, някой да има желание да дари малко ток на един бедстващ фиат?"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар