Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Потресен... получих честитка от края на юли месец Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 И трябва да отида в КАТ средата на януари...

Коментар

Малкия със сополи вече седмица... не можем да ги спем Жената с температура от вчера В къщи е страшна лудница, Имаше пожар в апартамента на баджанака и балдъзата и сега всички(с двете малки братовчедчета) са при нас. Не мога да се наспя Имам ужасно много работа по празниците, а не мога да се концентрирам Финансова криза Сряда си имам рожденичка. Малкия почна да ми казва тата Майната им на парите, да сме живи и здрави!
      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Звънни като си свободен да ти кажа как да оправите сополите.пп Моя дивак от 4месеца вика на майка си - тате.хвалба- дойдоха летниет гуми който поръчах, изглеждат добре.Мрън не мога да подкарам COD и то нито една от версиите, МП тръгва но сингъл ЙОК.Мрън трябва да свалям бензинова помпа а студено и ме мързи. Мрън - няма да си пътувампо празниците.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

хвал:направих се абс-а да работи без преден ляв датчик(понеже лагера е обикновен)
          Bravo 1.9d 97г

Коментар

Осем години и 9 часа щастлив семеен живот!Баси к’ъв съм издръжлив!
            браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

slonikon написа:
              Осем години и 9 часа щастлив семеен живот!Баси к’ъв съм издръжлив!
              или страшен късметлия или имаш нужда от специализирана помощ Шегувам се Честита годишнина.Тая веч очаквам служебния дядо коледа да видим какво ще ми донесе.

Коментар

Хвалба: направих ангренажно обслужване на Мареата и ми олекна, защото последния месец я карах на тръни. Покрай това, вкарах в бюджета и едни дневни лед светлини, че жената да не разбира Стана културно работата - със запалването светват само те, при включване на габарити гаснат, за фаровете вече е ясно... Доволно!
                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Хвалба, ама още е недовършено:
                  Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Само хвалби : изведнъж ми се струпаха заявки от компании от цял свят. Това ми костваше упорит три- и четиригодишен труд !!!
                    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Румен_Хинчев написа:
                      Само хвалби : изведнъж ми се струпаха заявки от компании от цял свят. Това ми костваше упорит три- и четиригодишен труд !!!
                      Браво и да има още повече заявки Оплакване: кофти късмет имам или акъл нямам :DХвалба: утре е последния ден от мъките ми за този семестърХвалба: ще имам най-много 2 изпита, от които 1ния го вземам от раз с някаква оценка, а другия математика - няма да коментирам :D
                      Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Хвалба: Току що си получихме коледната радост... Ще има парички за мноооого подаръци, че дори и за колата ще остане нещичко :D :D :D

Коментар

Коледните изненади започнаха:
                          Manowar - Татко
                          Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                          Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                          Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                          Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Не виждам последната картинка !?

Коментар

S_BANKOV написа:
                              Не виждам последната картинка !?
                              И аз не искам да я виждам, НО............
                              Manowar - Татко
                              Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                              Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                              Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                              Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Иха, то си е по-далавера да си в наказателния паркинг от колкото на синята зона бе.Поне ти охраняват колата за същата цена на час престой.
                                A20DTH ЖТД ама не баш
                                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Working...
                                X