Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Завърнах се от пътуване , при което посетих Румъния , Италия , Литва и Белорус !Такова препускане не бях преживявал досега ....ама нивгаж не е късно .
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Оплакване: уча са за изпит който трябва да взема, а прогнозите хич не са хубави... ще видим утре дали ще се похваля или дооплача :S

Коментар

Румен_Хинчев написа:
        Завърнах се от пътуване , при което посетих Румъния , Италия , Литва и Белорус !Такова препускане не бях преживявал досега ....ама нивгаж не е късно .
        Разкажи де. В раздела за Пътувания.

Коментар

Immortal написа:
          Румен_Хинчев написа:
          Разкажи де. В раздела за Пътувания.
          Повече ми се иска на живо ...
          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Пълно е с глупаци с нерегулирани фарове. Направо откачам. Голямо оплакване.
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
              Пълно е с глупаци с нерегулирани фарове. Направо откачам. Голямо оплакване.
              Ти остави ами наскоро и аз бях от тях.. На доста народ извадих очите...Тръгвам за София много рано ( разбирай 2 през нощта) за да хващам ранен полет и насреща който ме срещне - мига та се къса, а и гледам фаровете ми светят - единия натам - другия насам...Как да е - стигнах до София и чак след седмица, на връщане получих прозрение - аз с Алфата не бях пътувал нощно време повече от 6 месеца, а тя междувременно беше преминала през разглобяване, боядисване и сглобяване... Явно бояджиите са я събрали ама няма кой да се сети да ги погледне накъде светят. Включително и аз.А съм с 5000к 55ватови ксенони на късите... Доста народ ослепя и ме опсува двете нощи - на отиване и на връщане.А нямаше как да спра и да ги ръчкам - хем тъмно, хем имаше колеги с мене, хем бързах...Това съм забравил да го пиша към оплакванията...Ама после ги регулирах отново идеално - това към хвалбите
              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Като си заговорихте за фарове снощи видях че едната ми крушка на късите е фира.
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

ThE_PuNiSHeR написа:
                  Оплакване: уча са за изпит който трябва да взема, а прогнозите хич не са хубави... ще видим утре дали ще се похваля или дооплача :S
                  http://vbox7.com/play:5750460e

Коментар

Аз затова винаги съм казвал, че не виждам пътя от тези, които не виждат. Това е като оплакване.

Коментар

Хвалба: натоварената седмица мина, мисля, че всичко е 6 :DОплакване: другата седмица пак има някое друго контролно ей така, да не се губи тръпката :D
                      Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Хвалба: днес си взех изпита.Оплакване: трябваше да имам оценка доста над 3.Оплакване: трябваше да го взема още на първата дата, с оценка над 3, но .... и да спестя 50лв разходи.
                        Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                        Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                        ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

ПиснА ми от паркинг-хаоса пред зала Армеец при всяко събитие в залата. Дали са хората 100-200лв за билети за нещо си, дайте още 20 за едно такси, па си гледайте спокойно концерта, мача или каквото е там. Не, българинът ако трябва ще паркира на 3км от залата върху някой друг и ще пречи максимално на движението, но ще е с колата :D
                          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

ThE_PuNiSHeR и ти ли си в такова състояние на маднес? :D Много як клип, толкова се смях Оплакване: Лабрито няма да прогледне скоро.Няма да има коледен бонус.
                            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
                              ThE_PuNiSHeR и ти ли си в такова състояние на маднес? :D Много як клип, толкова се смях Оплакване: Лабрито няма да прогледне скоро.Няма да има коледен бонус.
                              ДА, ама без това със дистанционното

Коментар

Оплакване:Разболявам се, а утре имам важна презентация пред чужденци Друсам се със 3 възможни прахчета
                                BMW E46 coupe
                                Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Working...
                                X