Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

style34 написа:
    Марката е?
    Наш роден, румънски. Монбат.

Коментар

Хвалба: Пробвах сефте на лед и сняг чисто новите гуми(без марка да не е за реклама) и останах супер доволен :D . Също и от утре до края на месеца съм в почивка и ще пия много червено вино Оплакване: Както много други мразя студа, друго няма за сега,дано и да няма. Живи и здрави :P

Коментар

Оплакване: +1 ден в сервиза... вече издивявам в тоя транспорт, сутринта за малко не се изпуснах да се сбия с един който викаше и крещеше в рейса, дето всички са му виновни...@Дидо:Не си случил на партида май... Аз 2 Монбат-а съм взимал (нормален и жълтит с усилен ток), нормалния преживя 2009-2010 големия варненски студ, жълтия - 2011-2012, минус 22 градусите в София, първия умря след две години и половина, втория на втората година го продадохме с гоуфа на брата и си работеше... Аз лично съм доволен и пак от тях мисля да взема ако се наложи Имат гаранция, отиди го смени

Коментар

Смятай, две години го имаме надежден акумулатора. Аз Фиата го взех 2005-а. С някакъв малък акумулатор, с допълнителна стойка, не помня колко ампера. Не знам на колко годинки беше, но го смених зимата на 2011-а и не защото умря, а защото по-трудно въртеше и не исках да ми направи беля в кофти момент.След 2008-ма почти е нямало ден, в който да не се пали колата.
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Мрън: Нещо ми е тягостно, обаче не знам защоМрън: Иска ми се да освежа апартамента и колата пък пари нямаМрън: Това лошо време прави така че нито да има къде да се ходи, хем постоянно ми се спи.Хвалба: Снимките от 8 декември са уникални и поне има на какво да се смеем с колегитеХвалба ли е, оплакване ли е, ама кучето ми е голяма дивачка и има няма през 10-15 минути прави някоя дивотия за която се смея докато не свърши следващата глупост.
            Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

мрън:днес се падах почивка,а ме извикаха на работахвал:утре съм канен на погребение(с нож и бензинова лампа)
              Bravo 1.9d 97г

Коментар

Immortal написа:
                style34 написа:
                Марката е?
                Измерих напрежението на акумулатора, както беше на колата.1V.Свалих го и го донесох на топло.Сега е вдигнал до 1.9V само от стоенето на топло.Утре вечер ще имам зарядно и ще го включа, да видим какво ще стане.Ако се зареди и запали колата, ще го наблюдавам само.Ако не - го нося да си действат по гаранцията и да ми дадат друг (или поне оборотен).Това беше оплакване (засега).

Коментар

Immortal написа:
                  Immortal написа:
                  style34 написа:
                  Марката е?
                  Измерих напрежението на акумулатора, както беше на колата.1V.Свалих го и го донесох на топло.Сега е вдигнал до 1.9V само от стоенето на топло.Утре вечер ще имам зарядно и ще го включа, да видим какво ще стане.Ако се зареди и запали колата, ще го наблюдавам само.Ако не - го нося да си действат по гаранцията и да ми дадат друг (или поне оборотен).Това беше оплакване (засега).
                  Дидо, не изключвай и варианта да си имаш консуматор и да си смуче необезпокояван от нищо. И да не съм капо: канени сме на вечеря и след малко мислим да уважим поканата.
                  Manowar - Татко
                  Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                  Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                  Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                  Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Сега аз да те уча тебе е смешно, ама виж все пак за утечка. Направо не вярвам, че умрял до 1V. Купувал съм няколко акумулатора Монбат и Искра. И с тях съм си продавал колите - т.е по 2-3-4години съм забравял изобщо за тях. Задължително да ти го сменят. Някакъв невероятно лош късмет е за мене това да попаднеш на кофти български акумулатор.Оплакване: чувствам се в огромна черна дупка...И колата ми вдигнаха - 131лв... А почти всеки ден паркирам на това място от около... 5години.... Важно е да има приходи за обищината и кат....

Коментар

Абе нали знаете как са направени наште коли - ток не дават много-много, ако не са на контакт.Все пак - имам и неща, добавяни впоследствие - алармата, вътрешното огледало (електрохроматично), газовото, ел.седалките и подгряването им.Кой знае кое къде съм навързал, и може и да тегли от някъде.Дано нещо да го е съборило просто, и като се зареди да му мине Иначе съм карал с какви ли не акумулатори. Винаги съм карал по много, с изключение на един FAAM, който на 3-тия месец умря, пък аз от мързел не бях отишъл да ми заверят гаранцията...

Коментар

Провери за утечка най-добре. Преди две години на чисто нов EXIDE през ден му падаше заряда и накрая се оказа утечка от метановата.

Коментар

Като си говорим за АБ да измрънкам и аз, вчера въртя и няма никой на стартера, теглих една хайдушка благословия, извадих кабелите и спрях един младеж за ток.Абе то май е нормално при условие че 15дни не съм я палил изобщо Хвалба, поръчах си летни гуми дето се продават в България за по 130лв., за 40$, бр. Доставка понеделник сабхлям по росата.
                          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                            спрях един младеж за ток
                            На бравата като ми се прецака акомулатора 3-4 дена си я палех сам с бутане Палеше от раз дори при минимална скорост Вече втори ден сме на село и малката не е наядена от бълхи, благодарение на Айкъна, който ми препоръчахте
                            "Без сърца, сме просто машини"
                            Toyota Prius 1.5 Hybrid
                            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Нали знаеш, че гледат ли се животни (кози, овце), бълхите са неизтребими. Сега временно си решил проблема, след 2-3 месеца като се постопли пак ще има бълхи. Аз и в момента съм нахапан целият, което може да мине за оплакване в темата . Интересното е, че от цялата фамилия само мен хапят, като на куче ми налитат .
                              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Преди да се появи малката аз им бях хранилката и видя ли бълха няма измъкване, винаги ги хващам.Обаче вече не съм им вкусен Иначе животни нямаме, просто си ни харесват...Преди малко дойде един носач за пералнята на нашите, та им се размина купуването на нова.Има още хляб в 18 годишният индезит :D
                                "Без сърца, сме просто машини"
                                Toyota Prius 1.5 Hybrid
                                EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Working...
                                X