Похвал: Оженихме Кънчо! От днес маргаритките ще ги развозва една хубава мацка Подсмрък: Тъжно ми е все пак за мъника, дано нея да я радва поне толкова колкото нас
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
bubachko
-
Хвалба: с нова дограма обзаведохме спалнятахвалба: вече е топличко и не вее така както беше със старата дограма, надявам се сметките за тока също да намалеятХвалба сега поне няма да блести и ще може мъжо спокойно да си почива през деня,необезпокояван от слънчевите лъчиОплакване- малкия е болен , също така и аз както и свекито-абе болни смеОплакване съобщиха ми много лоша новина- дано да няма "изненади" по коледа
Коментар
-
sharpradi написа:Зaпочнa дa вaли сняг.Нaзнaм дa е хвaлбa или оплaквaне."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
todorakiggg написа:M5kov написа:sharpradi написа:Зaпочнa дa вaли сняг.Нaзнaм дa е хвaлбa или оплaквaне."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
bubachko
оплакване голямо... са се обади майстора, +120 кинта отгоре за ремонт, а най-лошото е, че утре пак ще трябва да ходим с дребния до градината с транспорт, което е убийствено... от нас до офиса през градината - час и половина с транспорт и по улиците срещу 40 мин с кола на топличко... баси вечерния късмет
Коментар
-
Абе бягайте от тука с тоя сняг бе... мене ме чакат едни 2000 км по коледно-новогодишните празници... само сняг ми трябва.Засега тук всичко е спокойно. Духа силен вятър, но иначе на завет температурите са положителни, малко над нулата.Сега оплакването - туй дето си го мислих за дископатия, се оказа радикулит. Надупчиха ми задника с инжекции, предстоят още 2 след няколко дни. И някакви хапове ми изписаха, на които като им прочетох листовките и ми се изправи косата.Хвалбата - Още от първата инжекция болките спряха, а след втората се чувствам както в доброто старо време
Коментар
-
bubachko
Immortal написа:...И някакви хапове ми изписаха, на които като им прочетох листовките и ми се изправи косата...
Коментар
-
Оплакване: Новият акумулатор на Капата, купен преди месец, напълно и тотално е умрял.Не съм я палил от събота, а не съм я карал от миналата седмица, когато ми се повреди съединителя.Таз вечер реших да я припаля, че мисля утре да я карам в сервиз...куR бате! Няма никой.Ни аларма работи, ни централно...все едно някой е откраднал акумулатора... проверих - там е, ама... все едно го няма.Да се готви Humppa утре вечер да ми дава ток, да я мъкна в сервиз!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар