Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Похвал: Оженихме Кънчо! От днес маргаритките ще ги развозва една хубава мацка Подсмрък: Тъжно ми е все пак за мъника, дано нея да я радва поне толкова колкото нас

Коментар

Хвалба: с нова дограма обзаведохме спалнятахвалба: вече е топличко и не вее така както беше със старата дограма, надявам се сметките за тока също да намалеятХвалба сега поне няма да блести и ще може мъжо спокойно да си почива през деня,необезпокояван от слънчевите лъчиОплакване- малкия е болен , също така и аз както и свекито-абе болни смеОплакване съобщиха ми много лоша новина- дано да няма "изненади" по коледа

Коментар

Зaпочнa дa вaли сняг.Нaзнaм дa е хвaлбa или оплaквaне.
        първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
        Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
        Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

sharpradi написа:
          При нас не вали сняг. Не знам дали е хвалба или оплакване Хем ми се иска да вали, хем не
          "Без сърца, сме просто машини"
          Toyota Prius 1.5 Hybrid
          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
            sharpradi написа:
            При нас не вали сняг. Не знам дали е хвалба или оплакване Хем ми се иска да вали, хем не
            Ами не може да е хвалба, от кога чакам да натрупа, поне по коледа да има сняг.

Коментар

todorakiggg написа:
              M5kov написа:
              sharpradi написа:
              Ами не може да е хвалба, от кога чакам да натрупа, поне по коледа да има сняг.
              "Без сърца, сме просто машини"
              Toyota Prius 1.5 Hybrid
              EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

И тука си вали ли, вали от 8:30 сутринта имаме вече 3 см.
                FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Тук валя дъжд ** ** ***! После слънце някакво изгря! А аз чакам снега, че да правя тазгодишния снежен човек. После децата губят интерес и цяла зима не ме занимават с нищо
                  браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

оплакване голямо... са се обади майстора, +120 кинта отгоре за ремонт, а най-лошото е, че утре пак ще трябва да ходим с дребния до градината с транспорт, което е убийствено... от нас до офиса през градината - час и половина с транспорт и по улиците срещу 40 мин с кола на топличко... баси вечерния късмет

Коментар

Абе бягайте от тука с тоя сняг бе... мене ме чакат едни 2000 км по коледно-новогодишните празници... само сняг ми трябва.Засега тук всичко е спокойно. Духа силен вятър, но иначе на завет температурите са положителни, малко над нулата.Сега оплакването - туй дето си го мислих за дископатия, се оказа радикулит. Надупчиха ми задника с инжекции, предстоят още 2 след няколко дни. И някакви хапове ми изписаха, на които като им прочетох листовките и ми се изправи косата.Хвалбата - Още от първата инжекция болките спряха, а след втората се чувствам както в доброто старо време

Коментар

И на мен сняг ми не требе .Утре и вдругиден до Бухарест и обратно ....башкъ , че половин Европа по аероплани ще изтряскам...
                        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Immortal написа:
                          ...И някакви хапове ми изписаха, на които като им прочетох листовките и ми се изправи косата...
                          Тва с листовките не знам трябва ли, не трябва ли да се четат... Ако се зачетеш в листовката дори на нещо обикновенно като валидол или аналгин положението пак е същото. А иначе, аз винаги си ги чета, някакъв навик ми е от как се помня, дори и витамини да ми изпишат

Коментар

хвал:качих зимните гумимрън:лятните гуми няма да могат да изкарат следващото лято
                            Bravo 1.9d 97г

Коментар

Оплакване: Новият акумулатор на Капата, купен преди месец, напълно и тотално е умрял.Не съм я палил от събота, а не съм я карал от миналата седмица, когато ми се повреди съединителя.Таз вечер реших да я припаля, че мисля утре да я карам в сервиз...куR бате! Няма никой.Ни аларма работи, ни централно...все едно някой е откраднал акумулатора... проверих - там е, ама... все едно го няма.Да се готви Humppa утре вечер да ми дава ток, да я мъкна в сервиз!

Коментар

Марката е?
                                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Working...
                                X