Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пичове, не осирайте хубавата тема със странични анализи Няма безгрешни хора, или ако има, да ме извинят.Аз Ви казвам едно наздраве!Оплакването ми: В събота вкарвам Лабрадора за ремонт. Останах без вентилатор на парното...
    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Ей това е много гадно - зимата без вентилатор и парно.В тази връзка похвал - парното на Пежото прави сауна. Само да не спира.Оплакване - тъпаците започнаха ремонт посред зима на Вапцаров и Симеоновско и кръстовището стана АД.
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

sok1 написа:
        Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Имам теч от радиатора, ще се сменя...
        Монтирах си новия радиатор.
        Stop giving directions, just say "Follow me."
        Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
        Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Оплакване: Бях обвинен в блудство и сексуален тормоз над децата ми и още куп глупости.Хвалба: Военна прокуратура установи че обвиненията са безпочвени.
          Manowar - Татко
          Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
          Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
          Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
          Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
            Оплакване: Бях обвинен в блудство и сексуален тормоз над децата ми и още куп глупости.Хвалба: Военна прокуратура установи че обвиненията са безпочвени.
            А не е ли нормално тоз, който ги е измислил тия глупости, да отговаря сега за клевета и лъжесвидетелстване?!?

Коментар

fihi написа:
              Коледа наближава, да направим традиция коледното събиране, а? Ще пусна тема (ще изровя старата) Като се видим ще ми се хвалиш и оплакваш и ще си апнем и пийнем както миналата година. Пък дано да се присъединят и други колеги .... то някой имат да черпят, други имат почерпка, доста хора съм си набелязал, но и всеки друг, който прочете темата като я пусна , ще е добре дошъл. Това ще се случи между по коледа, след бъдни вечер и преди нова година. Това да се счита за хвалба Оплакването е , че има доста бачкане до тогава.
              Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
              Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
              Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

sok1 написа:
                sok1 написа:
                Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Имам теч от радиатора, ще се сменя...
                Монтирах си новия радиатор.
                Бря спирка нямаш бря, голям мераклия. Вчера си купих един попер и докато го разглеждах вкъщи го сефтосах - първи улов /1.85м, 95кг./ сега съм с надути пръсти. След смяната на ламбда сондата си спомних че тая кола можела и да върви за страх.
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

fihi написа:
                  Ужас! Дано всичко се оправи и мине в границите на нормалните и човешки взаимоотношения.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Ако моята жена ме обвини в такова нещо първо ще си купя една хубава лопата /с изтрити сериини номера/ от някой стройтелен хипермаркетвторо ще изкопая една хубава тясна и дълбока дупка/ с 15см. по дълбока от дължината и/трето ще си взема куче което ще науча сутрин да пика на точно определено място.Направо не мога да повярвам, че един човек е способен на такива низости.Иване, първо си успокой и мисли с глава си. Предполагам че си бесен, ядосан, и си извън кожата си, но преди да направиш нещо първо мисли че имаш деца който не трябва да се срамуват един ден от теб, вярвам досега не си им дал повод за това, не го прави и за в бъдеще. И помни че всеки си получава един ден заслуженото в тоя живот. Знаеш че ако имаш нужда от нещо и ли помощ винаги можеш да ми се обадиш. пп Дори ида при изборана лопата - шегувам се. ппп Редактирах предното си мнение защото смятам че го написах афектиран от случилото се, моля за извинение.

Коментар

S_BANKOV написа:
                      Ако моята жена ме обвини в такова нещо първо ще си купя една хубава лопата /с изтрити сериини номера/ от някой стройтелен хипермаркетвторо ще изкопая една хубава тясна и дълбока дупка/ с 15см. по дълбока от дължината и/трето ще си взема куче което ще науча сутрин да пика на точно определено място.Направо не мога да повярвам, че един човек е способен на такива низости.Иване, първо си успокой и мисли с глава си. Предполагам че си бесен, ядосан, и си извън кожата си, но преди да направиш нещо първо мисли че имаш деца който не трябва да се срамуват един ден от теб, вярвам досега не си им дал повод за това, не го прави и за в бъдеще. И помни че всеки си получава един ден заслуженото в тоя живот. Знаеш че ако имаш нужда от нещо и ли помощ винаги можеш да ми се обадиш. пп Дори ида при изборана лопата - шегувам се. ппп Редактирах предното си мнение защото смятам че го написах афектиран от случилото се, моля за извинение.
                      А ако не е жената, а децата? И за тях ли ще купиш лопата???
                      Steliyan's Life!
                      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Мисля че е редно да прекратим темата, изказах своето мнение.нека не трупаме негативи и дразги по между нас. Не вярвам че деца на възраста на Ванко и Калина могат да си измислят такова нещо, но вярвам че могат да бъдат научени да го казват. Не вярвам че Иван може да направи такова нещо, не вярвам че и Ирка е способна на такава инсинуация/това за мен лично е такова/.

Коментар

хвалба: яко празнуваме Никулден в офиса хвалба : яко ще празнуваме Никулден в къщииии
                          Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                          AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Като ще се хвалим: Купих три килограмов жив шаран за довечера Остава да купя и хубаво бяло вино за него.
                            Steliyan's Life!
                            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

И Аз вчера купих 2.8 кг шаран ,довечера ще се яде пълнен.

Коментар

Хвалби: 1. Жъна професионални успехи;2. Повишиха ми заплатата;3. Любимият ми подари таблет;4. Милият ми девер има имен ден - да ми е жив и здрав!
                                Един за всички, всички за мен

Коментар

Working...
                                X