S_BANKOV написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Да не ти чупя хатъра да даваш акъл, ама съм завършил първото преди 10г. мислиш ли, че незнам? :D"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:Да не ти чупя хатъра да даваш акъл, ама съм завършил първото преди 10г. мислиш ли, че незнам? :DThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Immortal написа:Темата е обширна, но с две думи - не бих казал, че е така. Иначе - няма от какво да се оплача - това е хвалбаThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Immortal написа:style34 написа:tyson написа:Така, завърших сесията. Отлично - Хвалба.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
И да завършим темата - едни от най-големите предприемачи и иноватори са без образование в световен мащаб. Скоро даваха и най-богатия българин, живеещ в Канада, милиардер. С четвърти клас е човекът.А в България колко примера знам лично за хора от стажанти до позиции с 5 цифрени заплати лошо ми става. Образование някакво имат, но са на тези позиции не заради знания...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:И да завършим темата - едни от най-големите предприемачи и иноватори са без образование в световен мащаб. Скоро даваха и най-богатия българин, живеещ в Канада, милиардер. С четвърти клас е човекът.А в България колко примера знам лично за хора от стажанти до позиции с 5 цифрени заплати лошо ми става. Образование някакво имат, но са на тези позиции не заради знания...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Нека се похваля тогава: Благодарение на образованието си, и без никакви връзки, имам хубава и сравнително добре платена работа. Без образованието ми нямаше как да стигна до тук. Въпроса с предприемачите е друг - и бившият ми шеф нямаше висше, но имаше 3 фирми и не знам колко висшиста на работа при него. Но не мисля, че има нещо общо. Те тия с бизнесите или им се предава по наследство, или просто им е в кръвта.Нещо като при циганите - нотите не познават, но са страхотни музиканти. Като изключим тези изключения от правилото - един и същ човек с и без образование има различни шансове за добра работа, като образованието със сигурност е плюс.
Коментар
-
Yavor написа:Не се сърди, ама това твоето ми звучи като самооправдание на недоволен от реализацията си човек...НЕ всичко става с връзки в България. В държавния сектор може би да, ама в частния се иска бачкане, последователност и старание. Въпроса е колко от тия трите качества си готов да вложиш в една работа и що за птица е работодателя в случая...Immortal написа:Като изключим тези изключения от правилото - един и същ човек с и без образование има различни шансове за добра работа, като образованието със сигурност е плюс.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Не висше, а казарма си требе, че да си намериш работа. :D Това в кръга на шегата.Наскоро ме попитаха как съм. Отговорът ми беше, че съм по добре отколкото някои хора искат да бъда, и по зле от колкото аз искам да съм. Но реално няма значение аз как съм, въпроса е защо в целта на някои хора, правейки всичко възможно аз да съм зле измислят всякакви гнусотии по мой адрес и с деянията си наказват не мен, а две напълно невинни същества. Който ме познава знае за какво и за кои "личности" говоря. Както и да е, сами преценете дали се хваля или мрънкам.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар