Оплакване! Жената ме кара да простирам http://prikachi.com/images/551/6813551n.jpg
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
krasio_79bs написа:Оплакване! Жената ме кара да простирам http://prikachi.com/images/551/6813551n.jpgFiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Immortal написа:Румба, ни цял, ни полусъединител имам в момента. Само пълна газ и зацепва.Хвалба: На маса съм със съфорумец.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
krasio_79bs С удоволствие бих "прибрал" прането Похвал: останаха 2 изпита. Вижда му се края.Оплакване: Следващия е с много формули...."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:krasio_79bs С удоволствие бих "прибрал" прането Похвал: останаха 2 изпита. Вижда му се края.Оплакване: Следващия е с много формули....Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
Само ги навиквате тези жени :DВчера с моята си изкарахме един чудесен ден + разходка из Джъмбо без малката пакостница, но пък страшно много ни липсваше...От вчера вече имам и изгоряла подгревна свещ/и. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29И да не питам на друго място, може и да ЛС да ми отговорите, диагностиката показва ли точно коя и колко свещи са изгорели?"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Ебати новогодишните подаръци (sok1)Похвал: Скоро ще разбера резултата от предпоследния си изпит.Утре финал.Петък-Никулден, мисля да изпусна парата с едно парти+ афтър :D"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
bubachko
Коментар
-
M5kov написа:Само ги навиквате тези жени :DВчера с моята си изкарахме един чудесен ден + разходка из Джъмбо без малката пакостница, но пък страшно много ни липсваше...От вчера вече имам и изгоряла подгревна свещ/и. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29И да не питам на друго място, може и да ЛС да ми отговорите, диагностиката показва ли точно коя и колко свещи са изгорели?Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар