Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплакване! Жената ме кара да простирам http://prikachi.com/images/551/6813551n.jpg
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
      Оплакване! Жената ме кара да простирам http://prikachi.com/images/551/6813551n.jpg
      Майкоооо, да ти имам нещастието! :D хаха
      Fiat Punto`04 1.2 60hp.
      Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
      ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Immortal написа:
        Румба, ни цял, ни полусъединител имам в момента. Само пълна газ и зацепва.Хвалба: На маса съм със съфорумец.
        Уф , хем си го написал ....кой да чете , кой ?!?
        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

хвал:днес съм почивкамрън:до сега ремонтирах колата
          Bravo 1.9d 97г

Коментар

krasio_79bs С удоволствие бих "прибрал" прането Похвал: останаха 2 изпита. Вижда му се края.Оплакване: Следващия е с много формули....
            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
              krasio_79bs С удоволствие бих "прибрал" прането Похвал: останаха 2 изпита. Вижда му се края.Оплакване: Следващия е с много формули....
              Те формулите са навсякъде, кажи по какво е ?
              Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
              AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

жената почна пак много да дудне свикнал съм и бърка ми концентрацията за работата свикнал съм и
                Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
                  жената почна пак много да дудне свикнал съм и бърка ми концентрацията за работата свикнал съм и
                  Навика е голяма работа , лошото е, че понякога човек трябва да свиква с неща дето не са му много приятни Хвалба - утре най вероятно ще се обезглавява мотора
                  punto HGT

Коментар

Само ги навиквате тези жени :DВчера с моята си изкарахме един чудесен ден + разходка из Джъмбо без малката пакостница, но пък страшно много ни липсваше...От вчера вече имам и изгоряла подгревна свещ/и. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29И да не питам на друго място, може и да ЛС да ми отговорите, диагностиката показва ли точно коя и колко свещи са изгорели?
                    "Без сърца, сме просто машини"
                    Toyota Prius 1.5 Hybrid
                    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

:D Имам нов съединител (монтиран)Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Имам теч от радиатора, ще се сменя...
                      Stop giving directions, just say "Follow me."
                      Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                      Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Ебати новогодишните подаръци (sok1)Похвал: Скоро ще разбера резултата от предпоследния си изпит.Утре финал.Петък-Никулден, мисля да изпусна парата с едно парти+ афтър :D
                        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

мрън:кофти ми е и синузита дава зор
                          Bravo 1.9d 97г

Коментар

похвал: либъра на газ, има си и зимни патъцимрън: трябва да го водя още един път на доктор

Коментар

M5kov написа:
                              Само ги навиквате тези жени :DВчера с моята си изкарахме един чудесен ден + разходка из Джъмбо без малката пакостница, но пък страшно много ни липсваше...От вчера вече имам и изгоряла подгревна свещ/и. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29И да не питам на друго място, може и да ЛС да ми отговорите, диагностиката показва ли точно коя и колко свещи са изгорели?
                              Показва, че имаш изгорели свещи, но не и колко.
                              Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

МРЪН - ГНП-то се е*@V@, и ако искам стария дизел да продължи да работи трябва да спра с кафе и цигари.
                                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                                X