хвалби: Прекарах 3 приятни дни в Козлодуй със семейството. Като в курортно градче е. Ходихме на басейн, на Околчица и на Черепишкия манастир. Бравът ме качи в сняг и киша до Околчица само с две нови зимни гуми. Много съм доволен от него - готов е за зимни планински изпълнения.оплакване: Едно търновско такси ми метна камИче и сега трябва да сменям предния джам! Дано каското го покрива!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
slonikon написа:хвалби: Прекарах 3 приятни дни в Козлодуй със семейството. Като в курортно градче е. Ходихме на басейн, на Околчица и на Черепишкия манастир.
Коментар
-
1. Изгоря ми единия фар.2. Отказа ми съединителя (тепърва ще го гледам, но педалът си се движи свободно).3. Включих на 3та и със сравнително малко перипетии се замъкнах до работата ми...само за да разбера, че съм си забравил пропуска си.4. Пак само на 3та се върнах обратно за да го взема... И пак обратно на работа. Няма да ви обяснявам как се спира на стопове без съединител, с включена трета предавка... Ааа, разстоянието от къщи до работа е 10км.5. Следствие 3 и 4 закъснях за работа.6. Следва засега неизвестен разход за ремонт.Преценете дали е похвала или оплакване.П.П. Още не ме е отпуснала дископатията.
Коментар
-
хвалба: Хлапето участва в турнир по футбол. Избегнахме физическите травми ама получихме психически - биха ги и двата мача За щастие дори и за победените имаше по едно шоколадче за оправяне на настроението. Това футбола при 6 годишните на пръв поглед трудно се различава от ръгби - купчинка деца се движи бавно насам - натам по полето и се раздават ритници , а вратаря си говори с баба си или позира да го снима майка му. Да се чуди човек как успяват да си вкарат по 4-5 гола.Brava 1.6 ELX
Коментар
-
Immortal написа:1. Изгоря ми единия фар.2. Отказа ми съединителя (тепърва ще го гледам, но педалът си се движи свободно).3. Включих на 3та и със сравнително малко перипетии се замъкнах до работата ми...само за да разбера, че съм си забравил пропуска си.4. Пак само на 3та се върнах обратно за да го взема... И пак обратно на работа. Няма да ви обяснявам как се спира на стопове без съединител, с включена трета предавка... Ааа, разстоянието от къщи до работа е 10км.5. Следствие 3 и 4 закъснях за работа.6. Следва засега неизвестен разход за ремонт.Преценете дали е похвала или оплакване.П.П. Още не ме е отпуснала дископатията.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Включвам на трета на място при изгасен двигател, след което въртя на стартер. Колата първо тръгва на стартер, след което пали и давам газ, и си тръгва нормално. Спирам само със спирачка, като изключвам от скорост ако се налага. След което гася и пак отначало.Не ме питайте как се прибрах от работа и колко обикалях, за да избегна натоварени кръстовища и леви завои Изглежда е една от помпите на съединителя, но не е сигурно още. Тепърва ще я гледам.
Коментар
-
style34 написа:Да де тя технологията ясна ма тая трета ми се струва много висока. Ма така сме печките :DАйде без повече произшествия за днес поне!FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Immortal написа:Румба, ни цял, ни полусъединител имам в момента. Само пълна газ и зацепва.Хвалба: На маса съм със съфорумец.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар