Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хвалба: Разцепване...за сефте успях да мина целия маршрут на тичане само с 2 почивки по 1,5 мин...при -1С температура и лек ветрец...жалко, че е вече толкова студено...нямаше сили за втора обиколка...Оплакване: След тичането, коремните, лицевите и развъртането на дъмбела...направо съм се размазал...баси якото усещане...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Immortal написа:1 Van написа::D ура ! отслабнах! но сега трябва да кача кила!
Коментар
-
Immortal написа:dikanio написа:Закуска в леглото, обяд в леглото, вечеря в леглото - мислите си романтика... Друг път! Дископатия.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Оплаквам се от една Българска Банка /Обединена/, която ми издаде международна дебитна карта и след първото теглене извън България я блокира "от съображения за сигурност"! И после се изложих като кифладжия в един магазин ... да имаш пари и да не можеш да си платиш сметката ... безценно, баси!I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:Оплаквам се от една Българска Банка /Обединена/, която ми издаде международна дебитна карта и след първото теглене извън България я блокира "от съображения за сигурност"! И после се изложих като кифладжия в един магазин ... да имаш пари и да не можеш да си платиш сметката ... безценно, баси!
Коментар
-
avvasilev написа:Оплаквам се от една Българска Банка /Обединена/, която ми издаде международна дебитна карта и след първото теглене извън България я блокира "от съображения за сигурност"! И после се изложих като кифладжия в един магазин ... да имаш пари и да не можеш да си платиш сметката ... безценно, баси!FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Оплакване: Пак се загнездва в мен чувството на тревожност преди изпит...Върнах се 10 годинки назад, за какво ми беше ...Утре съм на изпит.Хвалби засега няма."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Абе на пластмасови пари не трябва да се разчита.Ужасно бавно работят пос терминалите, някой като заплаща с карта пред мен с карта ми става лошо... Поне да се развият тия безконтактните, а то от 2години имам такава карта, един нов обект не съм срещнал, на който може да се плаща така. Затова и си плащам кеш.Все оплаквания бяха това :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар