Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се похваля: Утре съм почивка.Да се похваля пак: Преди малко повече от 2 години си напуснах старата работа(има и тема за случващото се тогава). Та както бях в графата" няма незаменими", получих обаждане за среща в същата фирма. Утре имам среща с Big Boss.
    now. BMW E39 523i '98 170hp
    ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
    ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Голяма хвалба : сложих ГИ на АудиЛина - италиански с комп Тамона, върви си много доволно ама да видим какъв разход ще ми даде
      Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
      AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

mims написа:
        Голяма хвалба : сложих ГИ на АудиЛина - италиански с комп Тамона, върви си много доволно ама да видим какъв разход ще ми даде
        Сигурна ли си за хвалбата Много безавариини.мрън - днес е супер крив ден, от сутринта много работа а ефект нЕма. Почвам да обмисям серозно варианта да си набивам шутовете от работа.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

mims написа:
          Колежке , комповете ,,Тамона’’ не са ли от една прибалтийска държавица .
          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Май да Що не е ли добре ?

Коментар

S_BANKOV написа:
              mims написа:
              Сигурна ли си за хвалбата Много безавариини.мрън - днес е супер крив ден, от сутринта много работа а ефект нЕма. Почвам да обмисям серозно варианта да си набивам шутовете от работа.
              Хахахаха сиииигурна съм )))))))Предадох се най-накрая :D

Коментар

Оплaвaне - кaкто сa тръгнaли нещaтa мaй нямa дa ходя с компaниятa нa новa годинa.
                първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Хвалба : на 4-ти тръгвам най-сетне за Словения за да си събираме паричките от едни ,,европейци’’. На 11-ти тръгвам за Беларус с едни прикачвания в Бергамо и Вилнюс.Очертава се посещение на цели шест държави за няма и 10 дни.На 13-ти ще зарадвам синчето със сериозно компче (IMHO).Оплакване : Не мога да взема семейството със себе си.

Коментар

sharpradi написа:
                    Оплaвaне - кaкто сa тръгнaли нещaтa мaй нямa дa ходя с компaниятa нa новa годинa.
                    Хехе, че това по-скоро трябва да е голяма хвалба, пък ти мрънкаш Майтап.Хвалба: очертава се приятно посрещане на новата 2014 г. с приятни и интелигентни хора, на хубаво място. И най-важното - няма да има дечурлига.
                    Един за всички, всички за мен

Коментар

[quote="presinka"]
                      sharpradi написа:
                      Хехе, че това по-скоро трябва да е голяма хвалба, пък ти мрънкаш Майтап.Хвалба: очертава се приятно посрещане на новата 2014 г. с приятни и интелигентни хора, на хубаво място. И най-важното - няма да има дечурлига. Приятно посрещане на новата 2014г. Ние тъй като сме неприятни и неинтелигентни и имаме деца ще се празнуваме отново заедно и без претенции като твоите-това да се счита като хвалба и то голяма.

Коментар

....Като чета горните изказвания ми става едно тъъъжно ...

Коментар

sharpradi написа:
                          Ааааа няма такива работи!Ще пътуваш с нас,за другото ще го измислим,споко.

Коментар

presinka написа:
                            sharpradi написа:
                            Хехе, че това по-скоро трябва да е голяма хвалба, пък ти мрънкаш Майтап.Хвалба: очертава се приятно посрещане на новата 2014 г. с приятни и интелигентни хора, на хубаво място. И най-важното - няма да има дечурлига.
                            Зa твое рaзочоровaние aз обичaм децa.И нямaм нищо против дa сa около мен дори и нa новa годинa.И щеизмисля нaчин зa дa отидa при моятa компaния.
                            първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                            Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                            Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

:D ура ! отслабнах! но сега трябва да кача кила!
                              brava 1.6(avtomatik) R.I.P.\ АР 147 1.9JTD

Коментар

1 Van написа:
                                :D ура ! отслабнах! но сега трябва да кача кила!
                                Оплакване:Аз успявам с качването на кила, а отслабването хич не ми се отдава Как ги правите тези работи?!?

Коментар

Working...
                                X