Да се похваля: Утре съм почивка.Да се похваля пак: Преди малко повече от 2 години си напуснах старата работа(има и тема за случващото се тогава). Та както бях в графата" няма незаменими", получих обаждане за среща в същата фирма. Утре имам среща с Big Boss.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
mims написа:Голяма хвалба : сложих ГИ на АудиЛина - италиански с комп Тамона, върви си много доволно ама да видим какъв разход ще ми дадеКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
mims написа:Голяма хвалба : сложих ГИ на АудиЛина - италиански с комп Тамона, върви си много доволно ама да видим какъв разход ще ми дадеFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
S_BANKOV написа:mims написа:Голяма хвалба : сложих ГИ на АудиЛина - италиански с комп Тамона, върви си много доволно ама да видим какъв разход ще ми дадеPunto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Хвалба : на 4-ти тръгвам най-сетне за Словения за да си събираме паричките от едни ,,европейци’’. На 11-ти тръгвам за Беларус с едни прикачвания в Бергамо и Вилнюс.Очертава се посещение на цели шест държави за няма и 10 дни.На 13-ти ще зарадвам синчето със сериозно компче (IMHO).Оплакване : Не мога да взема семейството със себе си.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
sharpradi написа:Оплaвaне - кaкто сa тръгнaли нещaтa мaй нямa дa ходя с компaниятa нa новa годинa.Един за всички, всички за мен
Коментар
-
[quote="presinka"]sharpradi написа:Оплaвaне - кaкто сa тръгнaли нещaтa мaй нямa дa ходя с компaниятa нa новa годинa.
Коментар
-
presinka написа:sharpradi написа:Оплaвaне - кaкто сa тръгнaли нещaтa мaй нямa дa ходя с компaниятa нa новa годинa.първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар