Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

похвалване: Днес заведох либъра на пълна диагностика и всичко ми е идеално, няма грешки никакви записани в паметта оплакване: Парите свършиха и ще трябва да чакам чак до заплата за зимни гуми...

Коментар

krasio_79bs написа:
      Честито Живко! Пожелания за щастлив и дълъг семеен живот!Ей доживяхме да видим Живка като сватбарско возило! :D
      Честито! А Краси да не ослушва- идва и неговия ред да мине под венчилото.
      Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Живко, честито да ви е!Много да сте щастливи ви пожелавам!Хвалба: запалих току що каминката и съм се излегнал на дивана пред нея с таблета на шкембето...Оплакване: жената и синковеца пишат някаква домашна в хола до мене на масата и се карат, та ми развалят идилията. Нищо, мариновал см ребърца и ей ся ги фърлям у фурната, имам и бира и вино и не мога да реша какво да пийна - това да не се счита за оплакване
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Живко честито и от мене. Щастлив и дълъг семеен живот.Май забрави че имаше заявка за капата да е булчински автомобил.
          първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
          Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
          Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Живкак Честито и от нас. Пожелаваме Ви неспирна любов, много щастие и късмет.

Коментар

Честито на новата градивна частица на обществото - сем. Новакови !
              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Честито на младото семейство !Похвалване: Колата на жената е вече tri-fuel. Бензин/LPG/CNG В отпуск сме и двамата и почиваме малко на планина.Оплакване: няма засега,

Коментар

Живко, честито и на сребърната пак с FIAT По темата: 50 на 50
                  Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                  Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                  Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Еее голяма хвалба и от тука:Живко се ожени.Живко да си жив здрав и булката два пъти повече.Знаеш моето мнение харесвам ви и двамата.Нели,да те слуша много и да те води на все по хубави места и концерти и повече свободно време да си удисвате и угаждате.Скоро да се видим да се разцепим както си знаем.
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Честито на младоженците много щастие им пожелавам Хвалба: колата е със сменени 2предни амортисьора, моста е регулиран вече, сменен маншон и общо взето проблемите за сега изчезнаха остана да се сложат зимните гуми ^^Оплакване: идва края на семестъра и почнаха контролните...
                      Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Честито, Живко! Всичко най-хубаво и много щастие ви пожелавам!
                        Уважавам тези,които ме уважават!
                        Clube do Marea!

Коментар

krasio_79bs написа:
                          Честито Живко! Пожелания за щастлив и дълъг семеен живот!Ей доживяхме да видим Живка като сватбарско возило! :D
                          Честито на младото семеиство! Желая дъъъъъълги години здраве и щастие!!!
                          ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                          ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Още малко похвали: пак си имам студентка, на всичко отгоре днес ми е рожденичка.Да ми е жива и здрава!

Коментар

Голяма хвалба : Ама баш голяма 220кг и 750сс http://prikachi.com/images.php?image...лакване : Горната хвалба заради това че е още един разход и то не малък , ама не ми пука кеф цена няма пък и пусти му мерак ......

Коментар

Благодаря, ви приятели! Да ви се връща тъпкано и в пъти. Наздраве! Радо, не съм забравил, даже говорихме с жената, но бюджетът беше много свит - 5лв. за китката и ресните и 4-5лв. за газ. Дори не бяхме измили Живка.

Коментар

Working...
                                X