похвалване: Днес заведох либъра на пълна диагностика и всичко ми е идеално, няма грешки никакви записани в паметта оплакване: Парите свършиха и ще трябва да чакам чак до заплата за зимни гуми...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
bubachko
-
Живко, честито да ви е!Много да сте щастливи ви пожелавам!Хвалба: запалих току що каминката и съм се излегнал на дивана пред нея с таблета на шкембето...Оплакване: жената и синковеца пишат някаква домашна в хола до мене на масата и се карат, та ми развалят идилията. Нищо, мариновал см ребърца и ей ся ги фърлям у фурната, имам и бира и вино и не мога да реша какво да пийна - това да не се счита за оплакванеAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Еее голяма хвалба и от тука:Живко се ожени.Живко да си жив здрав и булката два пъти повече.Знаеш моето мнение харесвам ви и двамата.Нели,да те слуша много и да те води на все по хубави места и концерти и повече свободно време да си удисвате и угаждате.Скоро да се видим да се разцепим както си знаем.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Честито на младоженците много щастие им пожелавам Хвалба: колата е със сменени 2предни амортисьора, моста е регулиран вече, сменен маншон и общо взето проблемите за сега изчезнаха остана да се сложат зимните гуми ^^Оплакване: идва края на семестъра и почнаха контролните...Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
Голяма хвалба : Ама баш голяма 220кг и 750сс http://prikachi.com/images.php?image...лакване : Горната хвалба заради това че е още един разход и то не малък , ама не ми пука кеф цена няма пък и пусти му мерак ......
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар