avvasilev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Yavor написа:krasio_79bs написа:avvasilev написа:Не знам хвалба ли е, но вече съм в Хюстън, САЩ!Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Да се Оплача: от една седмица обикалям по някви медицински центрове и кабинети, и ми правят някви изследвания, все едно съм извънземен. На всичкото отгоре - изредих и няколко машини и апаратури да ме сканират, записват, гледат, слушат... Започвам да си мисля че съм киборг или просто има нещо изключително ценно в мен. Ама взе да ми писва и обмислям да си купя едно голфче двойка и да го разбия с 200 в парламента. Та въпросът ми е дали да ходя до Дупница, или ще може и в София да си намера някое за 5-600 лв?
Коментар
-
ogi28b написа:Да се Оплача: от една седмица обикалям по някви медицински центрове и кабинети, и ми правят някви изследвания, все едно съм извънземен. На всичкото отгоре - изредих и няколко машини и апаратури да ме сканират, записват, гледат, слушат... Започвам да си мисля че съм киборг или просто има нещо изключително ценно в мен. Ама взе да ми писва и обмислям да си купя едно голфче двойка и да го разбия с 200 в парламента. Та въпросът ми е дали да ходя до Дупница, или ще може и в София да си намера някое за 5-600 лв?Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
Synthy написа:А честито (за Хюстън) Аз да се оплача: оникалям по магазините за обувки да търся джапанки за детето. НЯМА ! Били ги прибрали.. ми извадете ги да си купя, после пак ги приберете. Джапанки се ползват и в банята, не само на плажа. Егати куцата работа!Fiat Ulysse 2.0 JTD S (16V) 01.2001г.
Opel Vectra A 01.1992г. - ЕХ
Коментар
-
Тurbodieselcomby написа:pplk написа:Вече съм без DPF и катализатор. Сутринта се качвам, паля и чувам, че го няма.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Сериозни пари се изкарват от един катализатор. Щом на 100 лв ги изкупуват по сервизите.Ами проблемът ще се реши, когато за да предадеш катализатор се иска талона на колата и протокол от сервиза, в който са ти го свалили.Иначе - ще крадат копелетата мръсни гадни.Вече вместо нова кола почнах да се замислям да инвестирам 2-3 хиляди лева в Капата и да я карам до пенсия.Баси...
Коментар
-
Хваля се : днес бях на изпит взех го , след 2 часа съм на кръчма Утре трябва да ставам рано ще ходя на Италианско преследване Фокуса е пълен до гореex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар