tyson написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплакване : В неделя денят в който и господ си почива бях събуден рано рано. Причината за събуждането е следващата хвалба. Хвалба : Сдобих се днес с джанти 16-ки петолъчки за лятото, които уж сложих само от едната страна за да видя как ще изглежда колата и накрая всичките се оказаха на нея и така докато застудее и сложа зимния комплект.
Коментар
-
Похвал-Прекарах 5 дена из Родопите. Нагледах се на красиви гледки,чудни пещери и се насладих на родопски гозби.Посетихме -Пещера;пещера Снежанка; Батак;Брацигово;Орловото око и Ягодинската пещера;Дяволското гърло; Девин;Смолян; пещера Ухловица;купихме си фасул от Симлян;радвахме се на гледките покрай река Арда;посетихме Кърджали;Перперикон; скалните гъби над село Бели пласт;Хасково със статуята на Богородица и камбанарията и за финал църквата в село Узонджово.Оплакване-голяма част от снимките ни се затриха заради калпава SD карта.
Коментар
-
А честито (за Хюстън) Аз да се оплача: оникалям по магазините за обувки да търся джапанки за детето. НЯМА ! Били ги прибрали.. ми извадете ги да си купя, после пак ги приберете. Джапанки се ползват и в банята, не само на плажа. Егати куцата работа!"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
krasio_79bs написа:avvasilev написа:Не знам хвалба ли е, но вече съм в Хюстън, САЩ!Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
krasio_79bs написа:avvasilev написа:Не знам хвалба ли е, но вече съм в Хюстън, САЩ!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар