sok1 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
-
Намерих си болтове за летите джанти, нааай-накрая, при това на добра цена Другото лято ще си житкам с тях!А това не знам като хвалба или оплакване да го пиша - на 9 ще да съм кръстник на един дребосък Сотирофф, покрепям напълно казаното от теб!От 2 години хвърлям на мъртво рибе и резултата спрямо тапите е много по-добър!"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
ele написа:не знам да се хваля или да се оплаквам - ама фиатът умря. Лека му морга. :D"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
msotiroff написа:Още ли има кой да кеси на тапи Не е ли ясно вече, че най - резултатния метод си остана мъртва рибка "Драшкович"...Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
bubachko
-
bubachko
- Голяма, голяма хвалба - Днеска капарирахме Либрата, до месец сме с ново возило - Оплакване - Къчно с маргаритките трябва да си намери нов любящ собственик, няма да мога да храня 2 коли...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар