Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sok1 написа:
    ..........................4 тапи, 12 часа, нито едно бутване...
    Още ли има кой да кеси на тапи Не е ли ясно вече, че най - резултатния метод си остана мъртва рибка "Драшкович"... Иска малко ходене, водене на примамката и малко по - специален такъм, но резултата е повече от добър... Щуката е хищник, който дебне от засада и не сменя местоположението си често... дали ще дремеш 1 или 12 часа все тая, ако я няма щуката - търсиш я на друго място. Естествено рибката трябва да е по размер и от същия водоем, за да сме маскимално близо до естествената храна на щуката... Естествено не изключвам някои от най - добрите изкуствени примамки като Meps Lusox и Meps Cyclop, но те са резултатни само в определени водоеми...
    M-Benz E 250 TD 150hp
    M-Benz 200d 75 hp
    Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Намерих си болтове за летите джанти, нааай-накрая, при това на добра цена Другото лято ще си житкам с тях!А това не знам като хвалба или оплакване да го пиша - на 9 ще да съм кръстник на един дребосък Сотирофф, покрепям напълно казаното от теб!От 2 години хвърлям на мъртво рибе и резултата спрямо тапите е много по-добър!
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

dimmX написа:
        Вчера на 28.10.2013г. в 18:50 се роди нашата дъщеричка Деница! Благодаря на милата ми съпруга, че ме дари с това съкровище.
        Честито колега, да ви е жива и здрава и много да ви радва Хвалба: случайно разбрах, че петъка няма да учим ...
        Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Митак, много здраве и късмет на девойката, а на мама бързо възстановяване, а на тати да са му е здрави гърба и нервите.пп Малко скорпионче а,
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

не знам да се хваля или да се оплаквам - ама фиатът умря. Лека му морга. :D
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
              не знам да се хваля или да се оплаквам - ама фиатът умря. Лека му морга. :D
              Хвалба си е, купувай друг, тая краста няма край Аз пък не съм се наспал
              "Без сърца, сме просто машини"
              Toyota Prius 1.5 Hybrid
              EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

msotiroff написа:
                Още ли има кой да кеси на тапи Не е ли ясно вече, че най - резултатния метод си остана мъртва рибка "Драшкович"...
                Благодаря за лекцията! Само да спомена, че моят "Драшко" реши да остане някъде на дъното още на 3-тото замятане. И останаха само тапите...Все пак благодаря за лекцията, беше поучителна... Хвалба: пак съм с диодни лампи на мигачите и светят доста добре дори и през слънчев ден. :D
                Stop giving directions, just say "Follow me."
                Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

хвал:петък е и съм си вкъщи още от 10:00
                  Bravo 1.9d 97г

Коментар

Оплакване: почвам да боядисвам.Хвалба: Скоро ще приключа с ремонта
                    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Оплакване: Утре съм на работа.Хвалба; В неделя съм ............ :D
                      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Похвално - сменят дограмата на входа на панелката. Цивилизация!
                        Прикачени файлове

Коментар

Честит юбилей на Кънчо!

Коментар

Хвалба - Проекта които започнах започна да придобива вид и много ми харесва.Ето и малко снимки.
                            Прикачени файлове
                            първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                            Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                            Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Не мога да не се похваля :D :D :D
                              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

- Голяма, голяма хвалба - Днеска капарирахме Либрата, до месец сме с ново возило - Оплакване - Къчно с маргаритките трябва да си намери нов любящ собственик, няма да мога да храня 2 коли...

Коментар

Working...
                                X