Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба: днес голямо пазаруване и най-накрая 4 нови зимни гуми ^^
    Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Оплаквам се: събуждам се и гледам 11:10. Поглеждам телефона - 10:10. В просъница реших, че телефонът е изостанал с един час и започнах лекичко да припсувам, а те сменили времето. Простаци!

Коментар

ogi28b написа:
        Оплаквам се: събуждам се и гледам 11:10. Поглеждам телефона - 10:10. В просъница реших, че телефонът е изостанал с един час и започнах лекичко да припсувам, а те сменили времето. Простаци!
        И аз така, ама часовника на нощното шкафче 8:30, а телефона ми - 7:30... Явно разликата в ранността е от възрастта...
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Вчера се нанизах на бронята на една Лада нива... сега имам дупка в бронята и фара ми свети накриво.
          Fiat Stilo 115 h.p. 2004
          Глупаво е да правиш планове за целия си живот, след като не си господар дори на утрешния ден.

Коментар

Отиде си пунтото няма го вече

Незнам дали да се похваля или оплача но пунтото днес го взеха Много вярно ми служеше почти 8 години ама му дойде времето минах повече от 200000 км и на път не ме е оставало Сега си има заместник от друга марка дано и тази така се представи добре.
            Прикачени файлове
            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Оплаквам се:Започнах много неща на един път,а нищо не върви и не му се види края ...
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

tyson написа:
                Хвалбичка: една ама поне не е капо.
                Мрън - ей го на, Ники пак е ходил за риба че и хванал на всичкото отгоре.Мрън Сок1 ми навива фитилите за съботаМрън Въдиците ми до последната кука са на 400км. от мен и няма кой да ми ги донесе до събота.Мрън явно пак ще купувал въдици.
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Искам да се оплача, че няма с какво да се похваля, освен това, че мога да се похваля, че няма от какво да се оплача.
                  FIAT Marea 1.9 JTD 2001г.
                  ... и тя доверчиво сложи крака на раменете му...
                  миг невнимание и вече си татко

Коментар

След 2 годишно съвместно съжителство Фичо ме изненада снощи с подгрев на огледалата...или съм супер заблян или е сработило от самосебе си.По-скоро е първото
                    EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
                    Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

Princo написа:
                      Оплаквам се:Започнах много неща на един път,а нищо не върви и не му се види края ...
                      Мои съвет почни ги едно по едно и всичко ще бъде ок.
                      първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                      Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                      Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Вчера на 28.10.2013г. в 18:50 се роди нашата дъщеричка Деница! Благодаря на милата ми съпруга, че ме дари с това съкровище.
                        now. BMW E39 523i '98 170hp
                        ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                        ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Честито.Да ти е жива и здрава.И само веели моменти.
                          първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                          Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                          Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

dimmX написа:
                            Вчера на 28.10.2013г. в 18:50 се роди нашата дъщеричка Деница! Благодаря на милата ми съпруга, че ме дари с това съкровище.
                            Честито и да ви радва !!!
                            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Да ти жива и здрава!Оплакване: днес, баластиера Челопечене, 4 тапи, 12 часа, нито едно бутване...
                              Stop giving directions, just say "Follow me."
                              Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                              Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

dimmX написа:
                                Честито! Да ви е жива и здрава! И много хубаво име сте ѝ избрали, поздравления!Един си отива, друг се ражда.

Коментар

Working...
                                X