Оплакване 1: много гадно времеОплакване 2 : сутринта за "добро утро" ми съобщиха че служебния автобус няма да пътува защото шофьора си изгубил ключоветеОплакване 3: кашлям като за световно и не минаваОплакване 4; малкия и той е сополив и вече 10 дни не минава и не минава тая хремаХвалба ли? на фона на горните оплаквания е просто незначителна.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Sandra написа:Оплакване 1: много гадно времеОплакване 2 : сутринта за "добро утро" ми съобщиха че служебния автобус няма да пътува защото шофьора си изгубил ключоветеОплакване 3: кашлям като за световно и не минаваОплакване 4; малкия и той е сополив и вече 10 дни не минава и не минава тая хремаХвалба ли? на фона на горните оплаквания е просто незначителна.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
DaLinda написа:Тоя ако се счупи, имам и 3ти- кафяв.Нямам синини :D Така като гледам ключа изглежда, все едно някой си е изкарал яда върху него, а всъщност даже не съм и усетила кога се е огънал... Има ли проблем да си ползвам резервния няма да го чупя и него...Fiat Bravo '96 1.4 12v- 2.0 20V
Във всеки звяр се крие капка милост. Във мен я няма - значи звяр не съм
Коментар
-
Днес не мога да се похваля, че съм се наспал, ама преди малко взех столче за малката като на Red Storm, обаче розово за 60 лв. + доставката"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Съвсем не... Едва се побира в кошчето и хич не и е комфортно, краката й стърчат до предните седалки... Иначе това е много яко, има и легнало положение, чак ми е да легна аз в него :D"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:Съвсем не... Едва се побира в кошчето и хич не и е комфортно, краката й стърчат до предните седалки... Иначе това е много яко, има и легнало положение, чак ми е да легна аз в него :DКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
В продавалника се мотаеше едно, същия модел, обаче сиво, за момченце, ама съм го изгубил. Дали не беше за 40 лв. даже.http://www.youtube.com/watch?v=SOFN6J5_TIs - едно ревю на моделаИ разбира се да се оплача...Счупи ми се вътрешната дръжка и на 3 пъти за около 15 мин. ми се наложи да си изкарвам 115 килограмовия задник през пасажерската седалка. Ще ходя в 3 часа за дръжка до моргите, то се е видяло... Edit: Още един мрън - трябва да оправя и средния колан отзад, понеже е спекъл и няма разпъване, а ми се иска да сложа столчето в средата..."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
Коментар
-
style34 написа:Спускаш прозореца и отваряш и пак го затваряш? И колко килограма си, ако само задникът ти е 115? :D"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
Коментар
-
Тони_Казичане написа:Да не би един.. единия човек да го е направил от яд че си се справила от раз ? :DЗа сутринта оплакване.. - Разхода на гориво ми е скочил драстично, а уж правих реглаж на газта... Май ще трябва да се ходи при някой "майстор" :DFifi - Fiat Bravo 1.6 16v 103hp, 1997
Коментар
-
Развалили са хубавия сайт Auto.ru . На мен този сайт ми беше нещо като библия за техническите характеристики на автомобилите. Сега вече е с основна насоченост към покупко-продажби и е доста трудно да стигнеш точно до техническите характеристики на конкретна марка/модел. Написах им гневен отзив на развален руски, дано ме разберат .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Хвалба: залепих си гумата и ми взеха 4.30 за 2мин работа..., но друго ме учуди в сервиза имаше табела при извършването на ремонта в присъствието на собственика на колата +50% от цената :О Е не знам 4.30 нормално ли е или повече от нормалното ама това +50% само при мен ли го има в моя град БЯЛА... друга хвалба оправих си таблото вече чека ми свети дюзичката и късите :D не го бях виждал толкова шарено :DОплакване: разбирам се с майстор за ремонт оня бил зает, разбирам се със съседа ми да му ползвам канала и той ми изигра номер...Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
ThE_PuNiSHeR написа:На мене ми писна да ходя и да не карам часове. 4ти курс ми обясняват устройство на акумулатора?! WTF?! Няма никаква практика, учат ни само да смятаме, кой разбрал -разбрал. Самоподготовка, сългасен съм. Самоподготвил съм се с практика, не с теория Половината от курса ми не знаят как се мери със шублер, а като видят разглобен двигател припадат от... събиране на кръвта в члена си...Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар