Трябват им за да ги върнат на вторични, да вземат пари, и с парите да си купят свещи и лекарства!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Понеже един.. абе един човек, обиждаше ми Фифи и ми обясняваше как не можел да се отвори предния капак от първия път, щото била гробница.. и аз да му покажа, че мога... Колата беше заключена, вкарах ключа в предна лява врата и седнах в колата да дръпна (не знам как се казва- ръчката дето отваря капака), минах покрай ключа и явно много съм бързала, отворих капака от ПЪРВИЯ ПЪТ и като се върнах да я заключа (ключа беше на вратата), той вече изглеждаше така сега съм с резервния.Fifi - Fiat Bravo 1.6 16v 103hp, 1997
Коментар
-
M5kov написа:За пръв път от около 7 месеца съм спал непробудно и без детски плач през цялата нощ!!!Родителите ще ме разберат"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
DaLinda написа:... и явно много съм бързала, отворих капака от ПЪРВИЯ ПЪТ и като се върнах да я заключа (ключа беше на вратата), той вече изглеждаше такаСтило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Резервния син ключ няма проблем да се ползва. С кафевия не е много препоръчително да се пали, но доста хора си карат с него без проблем.slav4o_p написа:ThE_PuNiSHeR написа:Висшето в БГ НЕ СТРУВА!Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:То и редовното едно цвете... Ама работодателя гледа имаш ли диплома и стаж, не колко разбираш
Коментар
-
Immortal написа:Глупости говорите тука вече.Бил съм и преподавател в Техническия, бил съм и наемен работник, бил съм и управител и съм избирал хора.Образованието е такова, каквото си го направят студентите. Аз имам мои студенти, реализирали се на много добри позиции у нас и в чужбина. Ама си бяха и наистина добри студенти де. А на какви студенти съм се нагледал... леле мале.А това за работодателите го забравете, дето не гледали колко разбираш. В държавните служби може, но в частна фирма... Дипломата и стажа са необходими само за да влезеш на интервю. От там нататък само от теб зависи. И като не те харесат - айде... гюле-гюле!I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Ами нали и аз това казвам?!? Висшето образование преди всичко е самообразование.Дават ти конспекта и четеш. Ходиш, питаш, има часове за консултации. Сядаш, смяташ си сам проектите, чертаеш. Връщат те, пак пречертаваш.А сега... Я да кажат младите с претенциите знаят ли де е библиотеката на ТУ?Това всичкото е оплакване, за да сме в темата!
Коментар
-
Хвалба: брата се прибира от АнглияОплакване: ще вземе колата :D...А за образованието... какво да ви кажа, оня ден водихме разговор с преподавателката ни по икономика. Говорехме за това, че програмата ни е орязана от всякъде, ние караме по нова програма, намалени упражнения и лекции, за да се кара повече самоподготовка :DAlfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
На мене ми писна да ходя и да не карам часове. 4ти курс ми обясняват устройство на акумулатора?! WTF?! Няма никаква практика, учат ни само да смятаме, кой разбрал -разбрал. Самоподготовка, сългасен съм. Самоподготвил съм се с практика, не с теория Половината от курса ми не знаят как се мери със шублер, а като видят разглобен двигател припадат от... събиране на кръвта в члена си...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар