Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

fihi написа:
    S_BANKOV написа:
    Случи се нещо при мен ама за хвалба ли е или е за оплакване само времето ще покаже.Поне ще мога да ходя за риба когато си поискам
    Станалото, станало. Всяко зло за добро. Понякога вместо да ти избодат очите ти изписват веждите. Ники много убуу си ти го рекна. Аз пък викам да са по’фаля.
    Прав си, сега започват изпълненията ама мисля само да се наслаждавам а не да се връзвам на тях.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Жените не са хубаво нещо. И както се казва в един виц - тъй като мъжете сме от стомана, ония пилят, пилят, пилят.

Коментар

Immortal написа:
        Жените не са хубаво нещо. И както се казва в един виц - тъй като мъжете сме от стомана, ония пилят, пилят, пилят.
        Не знам аз докога ще изкарам....
        Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
        Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
        Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

S_BANKOV написа:
          Случи се нещо при мен ама за хвалба ли е или е за оплакване само времето ще покаже.Поне ще мога да ходя за риба когато си поискам
          Тшшш, алоууу, седи си на гъзо и кротко с изводите. Има кризисни моменти и при теб момента е точно един от тях. КрОтни се малко, малко компромиси, малко разбиране и след време ще се възхищаваш на мъдростта си. Вервай ми! По темата: мрън - направих си супер диодна лампа за мигачите, но я направих по-дълга и сега трябва да я преправям...
          Stop giving directions, just say "Follow me."
          Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
          Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Подкрепям мнението на колегата sok1.Съвместният живот е низ от взаймни компромиси. Няма как. Уважавайте половинките си. Стремете се те да са добре и тогава и вие ще да сте добре.(как го усуках само. Надявам се да съм ясен!)
            Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
            Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
            Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Мрън вчера с ужас установих че хидравличното ми масло е намаляло под критичния минимум и маркучите на радиатора са твърдички.

Коментар

lhristov написа:
                Подкрепям мнението на колегата sok1.Съвместният живот е низ от взаймни компромиси. Няма как. Уважавайте половинките си. Стремете се те да са добре и тогава и вие ще да сте добре.(как го усуках само. Надявам се да съм ясен!)
                И аз подкрепям. Всичко е компромиси. Оня ден празнувахме 20 години съвместен брачен живот ( + още 4 години познанство) с моята половинка.Ами, как да не си я обичкам...Та аз самия не мога да се трая вече, а тя мен как ме трае и траяла толкова време - не знам.Труден съм за себе си, камо ли за нея. :P
                A17DTС/S
                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

sok1 написа:
                  Тшшш, алоууу, седи си на гъзо и кротко с изводите. Има кризисни моменти и при теб момента е точно един от тях. КрОтни се малко, малко компромиси, малко разбиране и след време ще се възхищаваш на мъдростта си. Вервай ми! По темата: мрън - направих си супер диодна лампа за мигачите, но я направих по-дълга и сега трябва да я преправям...
                  Иво, и сам знаеш че си човек чиито мнение ценя и много уважавам, и винаги съм се вслушвал в него/като изключим онова дето ме караше да продам тоталката/. Прав си че компромисите са много важни и аз го знам, но торбата компромисите и тя има дъно.В момента на терена е извадена торбата с "женските номера" но най готиното е че аз само се забавлявам с тях, а те стават все по колоритни, за тази вечер са ми подготвили " ЕЛа да гледаш малкия че аз ще ходя на дискотека" Да бе да у Вторник, ха ха ха.пп между другото миналата седмица врътнах още две тернировки с болонезата, ставам все по добър

Коментар

S_BANKOV написа:
                    Иво...
                    На ЛС.Хвал - купих си машинка за рязане на плочки.
                    Stop giving directions, just say "Follow me."
                    Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                    Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

sok1 написа:
                      S_BANKOV написа:
                      Иво...
                      На ЛС.
                      Хвалба: имам си нови дрешки.
                      Manowar - Татко
                      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Абе не сте прави, като цяло. Човек малко се изпусне с компромисите и положението става нетърпимо. Изобщо цялата работа е игра на натиск и отстъпване. Ама е изморително от време навреме. На всичкото отгоре има поне 6 типа жени. И то става малко, като в онзи виц за лъва и бика.
                        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

slonikon написа:
                          ...... има поне 6 типа жени....
                          Кои са другите две? ...блондинки, брюнетки, червенокоси, бръснати......Оплакване: (свързано с разговора) Днес пак тъп скандал с майката на наследника
                          Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                          Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                          Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

пънкарки... другия го забрайх.и моят се пече от два дни, пък да видим кога ще я избие.а, да се похваля. днес съединителят се опрай самичък. зацепва си в средата, колата се тресе при потегляне, бе изобщо си се държи съвсем нормално. следователно отлагам ремонта, докато ме остави някъде :D и да се оплача: на жената алармата се еб*ва нещо. подсвирква си от скука. сега баш у тия дъждове ще трябва да я човъркам!
                            браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

slonikon написа:
                              а, да се похваля. днес съединителят се опрай самичък
                              Да знаеш, че проблем който се решава сам обикновенно е голям проблем.
                              Manowar - Татко
                              Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                              Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                              Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                              Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

За пръв път от около 7 месеца съм спал непробудно и без детски плач през цялата нощ!!!Родителите ще ме разберат
                                "Без сърца, сме просто машини"
                                Toyota Prius 1.5 Hybrid
                                EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Working...
                                X