Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nai7 написа:
    Оплакване:вече не знам колко години гадния синузит ме мъчи,но тази година започва ужасно.Какво ли не съм пробвал,минава за малко и пак така да го ...Ако някой знае нещо да казва.
    Аз имах ужасни синузитни болки като ученик. Излеквах се, като една седмица всеки ден по 2-3 пъти дишах парата на варящи се кестени.Оттогава насам нямам проблеми.

Коментар

Румен_Хинчев написа:
      Хвалба: Приглашението ми в момента е в самолет на DHL и ще посетя мечтано от мен място в РФ .
      Тук ли?

Коментар

Immortal написа:
        nai7 написа:
        Оплакване:вече не знам колко години гадния синузит ме мъчи,но тази година започва ужасно.Какво ли не съм пробвал,минава за малко и пак така да го ...Ако някой знае нещо да казва.
        Аз имах ужасни синузитни болки като ученик. Излеквах се, като една седмица всеки ден по 2-3 пъти дишах парата на варящи се кестени.Оттогава насам нямам проблеми.
        И това мисля да пробвам,до сега четох разни форуми и там четох за кестените.

Коментар

Диви кестени, или питомни (ядливи)?Аз като ученик имах болки и диагнозата беше синузит отдясно. Майка ми направи една торбичка, пълна с морска сол. Топлех я с ютията и я поставях на челото и носа си. Помага да се втечнява тая гадост и облекчава. Пробвай.
          Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
          Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
          Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Immortal написа:
            Румен_Хинчев написа:
            Хвалба: Приглашението ми в момента е в самолет на DHL и ще посетя мечтано от мен място в РФ .
            Тук ли?
            Цъ ....пооооо на изток
            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Румен_Хинчев написа:
              Цъ ....пооооо на изток
              Струва ми се, че грешиш. Баш там трябва да идеш. Като ти казвам!

Коментар

Туй Владивосток ли бря ?За съжаление сега само до Екатеринбург ....

Коментар

Румен_Хинчев написа:
                  Туй Владивосток ли бря ?За съжаление сега само до Екатеринбург ....
                  Ми да де. Това е Свредловск.

Коментар

Коментар

Хвалба: Днес обиколих езерата
                      Прикачени файлове
                      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Нарочно не писах, че планирам излет за да не ми се провали и добре, че така съм направил.Хваля се: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...215576#1215576 :D
                        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Случи се нещо при мен ама за хвалба ли е или е за оплакване само времето ще покаже.Поне ще мога да ходя за риба когато си поискам
                          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Bankov, животът е поредица от спадове и възходи. След всеки спад, какво следва?-възход.
                            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
                              Bankov, животът е поредица от спадове и възходи. След всеки спад, какво следва?-възход.

Коментар

S_BANKOV написа:
                                Случи се нещо при мен ама за хвалба ли е или е за оплакване само времето ще покаже.Поне ще мога да ходя за риба когато си поискам
                                Станалото, станало. Всяко зло за добро. Понякога вместо да ти избодат очите ти изписват веждите. Ники много убуу си ти го рекна. Аз пък викам да са по’фаля.
                                Manowar - Татко
                                Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                                Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                                Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                                Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Working...
                                X