Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

GaTio2 написа:
    Хвалба: ами нямаОплакване: колата май ще иска ремонт на двигателя, ще меря компресията края на седмицата та да видим... маслото ми мирише някак странно, може да меси бензин и масло. Чува се и тракане на някой клапан
    Много взе да се оплакваш от колата.Май, май отиваш към логичната й смяна? :D Поне при мен е така.А със спрей не се захващай - или... или? Знаеш.
    Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
    Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
    Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

от две седмици съм болна, вече е пневмония
      Fifi - Fiat Bravo 1.6 16v 103hp, 1997

Коментар

DaLinda написа:
        от две седмици съм болна, вече е пневмония
        По бързо оздрaвявaне.
        първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
        Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
        Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

lhristov написа:
          Много взе да се оплакваш от колата.Май, май отиваш към логичната й смяна? :D Поне при мен е така.А със спрей не се захващай - или... или? Знаеш.
          Хаха, ами, не знам може и да се вманиачавам, майстора вика нищо и няма, добре си работи, аз искам да си измеря компресията той неще :D... А тия драскотини хм май нещо е падало в/у нея или някой си е играл :D Скоро няма да се сменя, ще си я правя ^^ А и не е моя, а на брата аз я поддържам и карам :D да видим дали ще я подари случайно хаха А и аз да се оплача болен, като колежката по-горе... дано не се стига както при нея. Бързо оздравяване й пожелавам
          Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Хвалба :D прибрах се днес и утре почивам Оплакване утре следобяд патувам на обратно
            Шофирай разумно, на пътя не си сам.
            Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
            Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
            Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Хвалба: Вече съм в отбора на висшистите (бакалавър), професионална квалификация "Информатик".Оплакване: Разминах се с 6-цата на защитата на дипломната работа, но пък ми писаха 5-ца, което не е зле.Оплакване2: От скоро водният радиатор на Фиата започна доста да тече, където паркирам и за отрицателно време се образува локвичка от антифриз.
              Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!

FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO

Коментар

Хвалба: След 6 часа непрекъсната работа по колата , тази вечер най после успях да я подкарам. След смяна на глава , комплект повдигачи я вкарах в пътя. Да видим как ще бъде за в бъдеще , дано нямам проблеми с нея повече и оставяния по средата на пътя както преди седмица. Оплакване : Естествено точно на финала трябваше да стане фал, направи въздушна възглавница в главата и загря до 95 градуса без да затопли водата при което веднага я угасих и започнах да я обезвъздушавам, в следствие на което маркучите оживяха и започнаха да се движат . Водата като влизаше в главата в другия края излизаше през маркуча с тласък от рязката промяна на температурата. Това ме постресна да не стане някой гаф с главата ама след 20км пробег маркучите бяха меки без никакво налягане и температурата не мръдна което ме навява на мисълта че съм извадил късмет. Но само бъдещето ще покаже какво е станало. Оплакване 2 : Нещо се разболявам , дано се оправя по скоро че аман с тез болести, ама то покрай мене има бая болни така че не знам какво ще става.

Коментар

Хвалба: Днес ми остана време и се наканих да оползотворя част от карбоновото фолио, което отлежава от няколко години в едно чекмедже.
                  Прикачени файлове
                  ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Пешо, бравос!Оплакване - изненадааа днес , не стига че видях че има скъсан маншон, ами и изгоря подргевна свещ. Заминава в бокса. Хвалбата е че ремонта на тия неща не е скъп. Таман и масълцето ще сменя.
                    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Пешо, ти си мани_ЯК!
                      Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                      Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                      Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Благодаря за пожеланията,мъча се да оздравявам.оплак: от 2.10 съм на антибиотик, от вчера на нов антибиотик... без прекъсванеоплак 2: вече и аз искам карбоново фолио във Фифи !!!
                        Fifi - Fiat Bravo 1.6 16v 103hp, 1997

Коментар

DaLinda написа:
                          Благодаря за пожеланията,мъча се да оздравявам.оплак: от 2.10 съм на антибиотик, от вчера на нов антибиотик... без прекъсванеоплак 2: вече и аз искам карбоново фолио във Фифи !!!
                          И аз така дойде ли по хладно време и се започва със шибания синузит.Оплакване:вече не знам колко години гадния синузит ме мъчи,но тази година започва ужасно.Какво ли не съм пробвал,минава за малко и пак така да го ...Ако някой знае нещо да казва.

Коментар

nai7 написа:
                            DaLinda написа:
                            И аз така дойде ли по хладно време и се започва със шибания синузит.Оплакване:вече не знам колко години гадния синузит ме мъчи,но тази година започва ужасно.Какво ли не съм пробвал,минава за малко и пак така да го ...Ако някой знае нещо да казва.
                            Четох и пробвах с мед, леко го загряваш и слагаш в носа, накланяш така, че да мине през носа и ти капе в устата. Леко гадно е. Ефекта обаче ми хареса. Другото не съм го пробвал- малко масло в носа вечер, схемата е същата- да тече към устата. Голяма кулинария
                            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                            Fiat Bravo'97 1,6 16v
                            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                              nai7 написа:
                              DaLinda написа:
                              Четох и пробвах с мед, леко го загряваш и слагаш в носа, накланяш така, че да мине през носа и ти капе в устата. Леко гадно е. Ефекта обаче ми хареса. Другото не съм го пробвал- малко масло в носа вечер, схемата е същата- да тече към устата. Голяма кулинария
                              Ти си третия човек който ми казва за мен,тази вечер ще го пробвам,че зареди този синузит не мога да се напия като хората.

Коментар

Оплакване : Отървал съм една интересна тема ;Хвалба: Приглашението ми в момента е в самолет на DHL и ще посетя мечтано от мен място в РФ .
                                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Working...
                                X