Оплаквания (много са) : Снощи пътувах за София и разбира се каръщината не ме пропусна. Както си карам колата взе да придърпва и да трака, веднага отбих в страни и отварям капака. Мотора се клатеше чак искаше да скъса тампоните , работеше като на три цилиндъра и чукаше на метал в главата. Като от турбото се чуваше кюфкащ звук. Първо си помислих че е скъсана оста на турбото и угасих да видя дали има масло в картера преди да правя някакви действия. Масло имаше и колата се форсираше но тресеше и чукаше много. Отворих на бързо капака на клапаните и диагнозата излезе ясна , повдигача на 4-ти цилиндър на изпускателния клапан го нямаше , само парчета се мятаха из главата от него и колкото успях събрах от тях. Най лошото е че намерих и едно кученче от клапана. Което ме навежда на мисълта че повдигача е останал разпънат(пълен с масло) и буталото го е прибрало по бързия начин и затова повдигача беше пръснат на парчета. Между другото отдавна ми чука повдигач, но го отдавах на маслото и не му обръщах внимание, ама явно това ще се окаже чукащия повдигач. Лошото е че цялото това нещастие се случи на половината път към София. На 100-тина метра от табелата на Луковит където и ми нощува колата след като я издърпахме до една отбивка на входа на града и днес ходих с пътна помощ да я прибера. Добре че пътната помощ е на наш човек и цялата работа се размина със 100лв за превоз. Лошото е че ще се наложи да отварям мотора да видя този клапан крив ли е или не е и дали има някакви други поражения. Това означава че ще се харчат още излишни пари които и без това ги няма благодарение на "точния" ми шеф. Хубавото в цялата работа е че един приятел излезе много точен и докато му звъннах вече пътуваше и ни закара до София ,и ни върна обратно после, а също така и пое риска да вози 6 човека със него самия в 5 местна кола. Аман от тоз скапан живот вече ..........
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Усмихни се бе човек! Майната и на колата,ще я оправиш.Нали си жив и здрав ,все ще извадиш пари от нейде за ремонт.Оплакване.В сряда станах свидетел на самоубийство. Един младеж на 23 реши да сложи край на живота си скачайки от 5 ти етаж. Приземи се на 2 метра пред вратата на работното ми място.Никому не пожелавам да види такова нещо.
Коментар
-
evgeni85 написа:Брат на моя позната остана вдовец след като лекари оставиха бременната му жена да преноси второто им дете. И то и майката починаха. Това е трагедия.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Щях да се оплаквам,че утре ми е последният работен ден за тази година, но на фона на горните постове моят може да не се приеме като оплакване.Хвалба (оплакване): дойде време да стягам куфарите. В понеделник летя към България през Париж. Да видим как ще се разбера с франсетата, че каквито са националисти...не искат да говорят друг език.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Хвалба : Започнах нова работа , като шофер на тежкотоварен Автомобил над 12 тонаОплакване: ама е на другия край на БГ , а именно СанданскиШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
todorshalev написа:Хвалба : Започнах нова работа , като шофер на тежкотоварен Автомобил над 12 тонаОплакване: ама е на другия край на БГ , а именно Сандански
Коментар
-
Тъкмо се навих за нов компютър и цените на RAM паметите се вдигнаха (не че не са надути и без това), че ги и няма тези, които искам. И каква била причината - http://technews.bg/article-57419.html#.UlLgSFMRLDM Да се таковам в каръка, ама и аз като се мотам
Коментар
-
Immortal написа:todorshalev написа:Хвалба : Започнах нова работа , като шофер на тежкотоварен Автомобил над 12 тонаОплакване: ама е на другия край на БГ , а именно СанданскиRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар