Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплаквания (много са) : Снощи пътувах за София и разбира се каръщината не ме пропусна. Както си карам колата взе да придърпва и да трака, веднага отбих в страни и отварям капака. Мотора се клатеше чак искаше да скъса тампоните , работеше като на три цилиндъра и чукаше на метал в главата. Като от турбото се чуваше кюфкащ звук. Първо си помислих че е скъсана оста на турбото и угасих да видя дали има масло в картера преди да правя някакви действия. Масло имаше и колата се форсираше но тресеше и чукаше много. Отворих на бързо капака на клапаните и диагнозата излезе ясна , повдигача на 4-ти цилиндър на изпускателния клапан го нямаше , само парчета се мятаха из главата от него и колкото успях събрах от тях. Най лошото е че намерих и едно кученче от клапана. Което ме навежда на мисълта че повдигача е останал разпънат(пълен с масло) и буталото го е прибрало по бързия начин и затова повдигача беше пръснат на парчета. Между другото отдавна ми чука повдигач, но го отдавах на маслото и не му обръщах внимание, ама явно това ще се окаже чукащия повдигач. Лошото е че цялото това нещастие се случи на половината път към София. На 100-тина метра от табелата на Луковит където и ми нощува колата след като я издърпахме до една отбивка на входа на града и днес ходих с пътна помощ да я прибера. Добре че пътната помощ е на наш човек и цялата работа се размина със 100лв за превоз. Лошото е че ще се наложи да отварям мотора да видя този клапан крив ли е или не е и дали има някакви други поражения. Това означава че ще се харчат още излишни пари които и без това ги няма благодарение на "точния" ми шеф. Хубавото в цялата работа е че един приятел излезе много точен и докато му звъннах вече пътуваше и ни закара до София ,и ни върна обратно после, а също така и пое риска да вози 6 човека със него самия в 5 местна кола. Аман от тоз скапан живот вече ..........

Коментар

Усмихни се бе човек! Майната и на колата,ще я оправиш.Нали си жив и здрав ,все ще извадиш пари от нейде за ремонт.Оплакване.В сряда станах свидетел на самоубийство. Един младеж на 23 реши да сложи край на живота си скачайки от 5 ти етаж. Приземи се на 2 метра пред вратата на работното ми място.Никому не пожелавам да види такова нещо.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Аз съм виждал падал от 3тия етаж по Съдебна медицина. Не ти завиждам...

Коментар

Брат на моя позната остана вдовец след като лекари оставиха бременната му жена да преноси второто им дете. И то и майката починаха. Това е трагедия.
          Powered by Emzo

Коментар

evgeni85 написа:
            Брат на моя позната остана вдовец след като лекари оставиха бременната му жена да преноси второто им дете. И то и майката починаха. Това е трагедия.
            Леле, не искам да си мисля даже какво преживява този човек. Сигурен съм, че няма по-голяма болка...
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Щях да се оплаквам,че утре ми е последният работен ден за тази година, но на фона на горните постове моят може да не се приеме като оплакване.Хвалба (оплакване): дойде време да стягам куфарите. В понеделник летя към България през Париж. Да видим как ще се разбера с франсетата, че каквито са националисти...не искат да говорят друг език.
              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Хвалба:От един месец карам това:Най-успокояващата кола която съм имал до сега И още една хвалба: Карах за няколко дена стария ми Фиат - първата ми кола . :D
                Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
                  Хвалба:От един месец карам това:Най-успокояващата кола която съм имал до сега И още една хвалба: Карах за няколко дена стария ми Фиат - първата ми кола . :D
                  Честито, колега Много е хубава. И ние се точим да вземем още едно Ауди за семейна кола, но така да не ми се оставя Типичко ... 6 години вярна служба :D
                  Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                  AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Хвалба : Започнах нова работа , като шофер на тежкотоварен Автомобил над 12 тонаОплакване: ама е на другия край на БГ , а именно Сандански
                    Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                    Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                    Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                    Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

todorshalev написа:
                      Хвалба : Започнах нова работа , като шофер на тежкотоварен Автомобил над 12 тонаОплакване: ама е на другия край на БГ , а именно Сандански
                      Не се оплаквай!На някакви си 163 км си от вас.Аз като съм на 500??? (Това да се счита за оплакване)Всяко зло за добро, са казали хората!И честито за новата работа! Дано да е и добре платена!

Коментар

Честито и внимавай, че 12 тона камион не е като 800 кила Пунто

Коментар

Тъкмо се навих за нов компютър и цените на RAM паметите се вдигнаха (не че не са надути и без това), че ги и няма тези, които искам. И каква била причината - http://technews.bg/article-57419.html#.UlLgSFMRLDM Да се таковам в каръка, ама и аз като се мотам
                          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Хвалба : Дойде самолетният ми билет за Екатеринбург !Оплакване : Още не е дошла поканата , на базата на която трябва да кандидатствам за виза !!!
                            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Immortal написа:
                              todorshalev написа:
                              Не се оплаквай!На някакви си 163 км си от вас.Аз като съм на 500??? (Това да се счита за оплакване)Всяко зло за добро, са казали хората!И честито за новата работа! Дано да е и добре платена!
                              Аз пък съм на 600 ) а има хора които са на по 2-3-4-5000км Хвалба:...няма...Оплакване: Трябва да сменям масла филтри ала бала...Оплак: тегави са последните седмици...
                              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Хвалба: ами нямаОплакване: колата май ще иска ремонт на двигателя, ще меря компресията края на седмицата та да видим... маслото ми мирише някак странно, може да меси бензин и масло. Чува се и тракане на някой клапан
                                Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Working...
                                X