Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е той се шегуваше...
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

знам ама не е минало достатъчно време
      Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Cepheus написа:
        оплаквам се : след 5 години съвместен живот се разделих с любовта на живота ми
        Да те поправя - разделил си се с любовта на досегашния си живот.Сигурен съм, че скоро ще се появи новата любов на живота ти.Не ме питай откъде знам Оплакване: Колата ми е още в бокса. Динамото, което взех втора ръка, също не работи - по твърденията на пичовете от сервиза. А и акумулатор трябва да купувам нов... Да не стане да сменя колата предсрочно... че не ми се наливат пари в нея. Пък ми се свиди, пущината. 2 години ме вози без никакъв проблем.

Коментар

Хвалба ли оплакване ли - още незнам но малкия дзвер тръгна на ясла- голям рев е било вчера, днес ще го видим каква мостра ще е.Оплакване; скапано време

Коментар

Sandra написа:
            Хвалба ли оплакване ли - още незнам но малкия дзвер тръгна на ясла- голям рев е било вчера, днес ще го видим каква мостра ще е.Оплакване; скапано време
            Ще пореве седмица - две и после всичко ще е ОК.
            punto HGT

Коментар

Sandra написа:
              Хвалба:И нашият от понеделник е на ясла. Като цяло казват, че е добре. Поревавал ама малко и като го заиграят той се успокоявал. Ядял си. Сутрин влиза даже сам в стаята.
              Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
              Ex.Opel Astra

Коментар

Оплакване: Провали ми се планирания излет за неделя.........
                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Хвалба: Подсигурих си работа за месеци напред.Оплакване: Днес смених предни дискове и накладки, ако може да се нарече оплакване.
                  207 тиква автомат
                  новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Хвалба: изправих си зимните джанти 2 от 4 станаха другите 2 на боклука + 2нови :D...
                    Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Хваля се : Форда е готов за зимата вече и нов акумулатор
                      ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                      Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                      Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Jimy написа:
                        Да се похваля, че вчера си покарах на воля, на пистата!Има жертви естествено, но адреналина така тушира негативната емоция, че ... аве густу-майна беше вчера!!!!Оплаване ... много, ама много, чак неприлично малко фенове???
                        Трябва да се пробваш на Льо Калоян.Един път месечно организират свободно каране.Има и времеизмерване.
                        Octavia RS
                        Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Sandra написа:
                          Нашия голям дзвер така и не можа да свикне с яслите.Жената реши да гледа и двамата вкъщи.Лудница.Единия бяга из стаите,другия го гони пълзешком и реве,щото не може да го стигне. Сега го мъчим с градината.Сутрин събира целия наличен персонал от лелки.Няма такъв рев.После се успокоявал... :P
                          Octavia RS
                          Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Оплакване:скъсах ремък.От лошия вид.По-точно: ангренажния такъв.

Коментар

maikule написа:
                              Това на каква кола и какви са пораженията?!
                              Red Storm написа:
                              ... Трябва да се пробваш на Льо Калоян.Един път месечно организират свободно каране.Има и времеизмерване.
                              Със сигурност ще покарам и там! Само точните гуми трябва да си намеря, че с тези не става!
                              Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                              Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                              http://www.keepfighting.ms

Коментар

Jimy написа:
                                maikule написа:
                                Това на каква кола и какви са пораженията?!
                                На Браво 1.4Надявам са поразиите да са малко, защото бях спрял.Ще видим днес.

Коментар

Working...
                                X