Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    То това трябваше да е моя хвалба. Благодаря, мило! Много те обичам!Сбъдваш мечтите ми :*
    Ами щом ще е така : http://www.youtube.com/watch?v=mj70mXG3E1M ... и честито!И оплакване: Няма да скоча до Хасково защото имам дестинация в съвсем друга посока и не по хубави поводи.
    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Хваля се : Форда вече пали както трябва ( след голям ремонт на стартера )
      ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
      Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
      Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Хвалба: Обра’ме гроздето, сега остава да дочакаме мат’ряла.
        Manowar - Татко
        Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
        Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
        Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
        Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Да се похваля, че вчера си покарах на воля, на пистата!Има жертви естествено, но адреналина така тушира негативната емоция, че ... аве густу-майна беше вчера!!!!Оплаване ... много, ама много, чак неприлично малко фенове???
          Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
          Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
          http://www.keepfighting.ms

Коментар

Jimy написа:
            Да се похваля, че вчера си покарах на воля, на пистата!Има жертви естествено, но адреналина така тушира негативната емоция, че ... аве густу-майна беше вчера!!!!Оплаване ... много, ама много, чак неприлично малко фенове???
            И аз да се похваля за вчерашния ден и да благодаря на адаша-благодаря ти Джими напълни ми душата.Много добро и плътно каране и влизане в завоите.Това четвърто място е най-малкото според мен като успех.Ама все пак горните 3 коли няма нищо общо със нормалните коли като твоята.Честито и поздрави за куража.
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Хм, много благодаря за оценката Адаш! Постарах се и се забавлявах адски много, а колата ... колата я изгърбих от каране, но не мръдна!!! Браво на БРАВОТО!!!Радвам се също, че и на вас е било забавно!Дано следващият път е по-по!!!
              Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
              Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
              http://www.keepfighting.ms

Коментар

Оплак: Току що ей това животно се вмъкна през прозореца и щорите и след кратък полет кацна точно в чашата ми с вино....?!?!?!? Изкара ми акъла..първоначално помислих, че е прилеп...ужас....10 минути бой с един чехъл и все още успяваше да излети и да се навре в някой ъгъл...
                Прикачени файлове
                Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

оплаквам се : след 5 години съвместен живот се разделих с любовта на живота ми
                  Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Cepheus написа:
                    Споко...аз след 4 години и половина и куп раздели, събирания, разговори за женитби и съвместен живот и деца и къщи, всевъзможни планове и какво ли още не...също се разделих с моята точно на 30-тия ми юбилей...така е трябвало да стане било е за добро и на двама ви ще мине време ще ти мине! Особено като намериш заместител Хвалба: Супер почивчица днес
                    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

[quote="kiselo"]
                      Cepheus написа:
                      Споко...аз след 4 години и половина и куп раздели, събирания, разговори за женитби и съвместен живот и деца и къщи, всевъзможни планове и какво ли още не...също се разделих с моята точно на 30-тия ми юбилей...така е трябвало да стане било е за добро и на двама ви ще мине време ще ти мине! Особено като намериш заместител дано

Коментар

Cepheus написа:
                        Какво е станало с Пунтото???

Коментар

Хвалба - днес с помощта на колегата Humppa, най-накрая замъкнах Капата на доктор. За пръв път й е, много се опъва горката...Ама се надявам утре да е излекувана.

Коментар

хвал: днес съм компенсация и се излежавам пред ТВ-то
                            Bravo 1.9d 97г

Коментар

32 дена с гипс на дясната ръка и най накрая решиха да го махнат.оплакване: ръката ми била заздравяла на 70-80% и още ме боли яко

Коментар

ogi28b написа:
                                Cepheus написа:
                                Какво е станало с Пунтото???
                                с жената не с пунтото.

Коментар

Working...
                                X