Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплакване: От днес съм отново без работа.Хвалба: Довечера съм на парти по случай приключването на сезона. Ще мога да си почина малко.Оплакване: За пореден път ще пропусна италфеста....
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Похвал.Видяхме се с Румбата Хинчев в Бургас.За съжаление за кратко и без маса със студени ракии.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Оплакване: Преди Българси Извор един като ме изпревари и нещо излетя от неговата кола и влезе под мойта и не излезе. Спрях , гледах, нищо не видях и продължих. След има няма 5-6 км. колата загуби мощост и като спрях на място тресе цялата. Помъчих да махна капака на бубините, но нали съм с контузена ръка и 2 от болтовете не можах да развия. Хвалба: Колата в това положение успя да ме докара до София. ..... майната и!!!!!
        Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
        Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
        Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

krasio_79bs написа:
          Похвал.Видяхме се с Румбата Хинчев в Бургас.За съжаление за кратко и без маса със студени ракии.
          Ми като не сме ергенчета .Благодаря за гостоприемството , друже !!!
          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Оплакване: Ударът беше на сомски такъм със стръв грозд торен.... Остана си в Дунава, да порастне още малко ...Хвалби: Така ми стартира неделята3 удара, 2 риби.
            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

оплакване: малките почнаха градина и взеха да носят военните разработки на вируси оттам. На тях им мине за 2-3 дни , аз се мъча по седмица
              Brava 1.6 ELX

Коментар

Оплакване: За три месеца съм виждал децата си за има няма час, благодарение на ... айде да не казвам, че ще бъда .....Хвалба(ако на фона на горното може да се нарече така): След два часа би трябвало да си ги видя.
                Manowar - Татко
                Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

И аз да се похваля,днес ми пристигна петата врата за бравата.Момчето беше много точно вчера ми я пусна и днес беше тук.Сега остава да я монтирам във неделя.Не е от форума тук чаках един колега две седмици,и се отказах да чакам.От Перник до Бургас за 16 лв.

Коментар

Хвалба : Днес изкарах А категория (по точно А2 ама това са подробности за мен ) Трябва да се търси читав мотор на добра цена , май ще се чака като им паднат цените на зима .

Коментар

nelegalniq написа:
                      Хвалба : Днес изкарах А категория (по точно А2 ама това са подробности за мен ) Трябва да се търси читав мотор на добра цена , май ще се чака като им паднат цените на зима .
                      Честито. Драсни едно лично съобщение, да видим какво може да се измисли :D
                      Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Оплаквания:1. Малкият бандит пак е на антибиотици - червено гърло и температура.2. Проваля ми се излета за утре.3. Няма пари отново.4. Идва ми да се самоубия ритуално в Дунава.
                        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
                          4. Идва ми да се самоубия ритуално в Дунава.
                          Ще станеш храна на роднините на уловените от теб риби и ще се затвори кръговрата

Коментар

Хвалба:
                            Един за всички, всички за мен

Коментар

То това трябваше да е моя хвалба. Благодаря, мило! Много те обичам!Сбъдваш мечтите ми :*

Коментар

presinka написа:
                                Хвалба:
                                Класика в жанра - ,,Полёт’’.Оффтопиченценценце ,, Советские часы - самые быстрые в мире ! ’’ .ЧРД !
                                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Working...
                                X