Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
sok1 написа:Оплакване: остарях...Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Оплакване: Някакво стъкло в багажника ми!? голямо около 1-1см ми е спукало резервната гума..!?!? Направо е срязана...добре, че я видях не когато се налага да я ползвам, а докато разчиствах....сега се надявам само някой гумаджия да ми я оправи... Хвалба: Дойде мултиволана и моторчетата за климатроника... Неделя се залавям с монтаж дано не изкочи някоя изненада PS. Вече изкочи...не открих къде ми е камъка 5.5мм...сега пак ще падне лудото търсене от къде да си го купя за да сваля старите моторчета...и накрая пак ще го поръчвам от Варна...ужас...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
ogi28b написа:Е ти къде си?! Толкова ли няма някой колега наблизо да ти услужи да свършиш работа, пък ти после го търси по-обстойно, като вече си монтирал.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Оплакване : колата беше в сервиз сменях масло филтри маншони дискове наклади инсталацията на задната светлина беше изгоряла и парктроника ...... как на тоз кенеф му трябват 6л маслоex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Тия в Метро как ме ядосаха снощи.... Първо едва не си изкълчих крака в една цепнатина на пода между стелажите със стока.Разглеждам си стоката и си вървя спокойно и изведнъж цепка насред пода.Дълга около 60-70 см широка поне 20 см и дълбока 10-15 см. Няма заграждение,няма предупреждение,няма нищо. Докато коментирахме с момата,още 3 ма човека щяха да се потрошат. За капак си взех две възглавници на промо цена от 5,39 бройката,а на касата цената излезе 16 лв. за двата бр.Връщам се обратно на стелажа със възглавниците и виждам голяма табела с цена 5,39 за бр. От там на информацията със въпроса каква е цената. Десет минути се опитваха да ме убеждават ,че съм объркал възглавниците и съм взел друг модел.Само дето другият модел се продаваше на единична бройка в пакет на 6 лв,а тези бяха единствените в опаковка по 2бр. Дойде накрая някаква леля която отговаря за отдела и с нея влязохме отново до стелажа със възглавниците.Показах и табелата със цената,показах и съседните опаковки и цени,щрака тя с един мобилен четец на цени и накрая се стигна до прословутото "Ми не знам.Станала е някаква грешка". Върнахме се обратно на информация и едва ли не ми се разсърдиха ,че не искам да им закупя възглавниците на по висока цена. Последва едно чакане да ми заведат рекламацията,да се разпише някой си началник на документите,да ида пак до някоя от касите и да ми върнат сумата.През цялото време не чух едно "Извинявайте,грешката е наша." Нагло държание и презрителни погледи ,че видите ли не им искам възглавниците.Да не разказвам ,че и като им казах за цепката в пода и ме изгледаха ,все едно съм от Луната.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар