Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    Изкарах най-хубавата си почивка с любимия човек на прекрасно място.Открих красотата на Северното Черноморие. Не мойте ме закара вече на юг!Оплакването е, че почивката свърши, свършва и отпуската
    Трай си за Северното. Много се радвам, че всички софиянци /почти/, пловдивчани, старозагорци и други си ходят само на Юг. За 29те си години съм ходил само 2 пъти на Южното, един на концерт и един последен път на почивка.
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Оплакване: остарях...
      Stop giving directions, just say "Follow me."
      Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
      Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

sok1 написа:
        Оплакване: остарях...
        Дъртак :P Разбираш, че остаряваш когато тройката, която ти се иска, не е шведска, а.....с гарнитура.
        Manowar - Татко
        Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
        Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
        Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
        Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Оплакване: Някакво стъкло в багажника ми!? голямо около 1-1см ми е спукало резервната гума..!?!? Направо е срязана...добре, че я видях не когато се налага да я ползвам, а докато разчиствах....сега се надявам само някой гумаджия да ми я оправи... Хвалба: Дойде мултиволана и моторчетата за климатроника... Неделя се залавям с монтаж дано не изкочи някоя изненада PS. Вече изкочи...не открих къде ми е камъка 5.5мм...сега пак ще падне лудото търсене от къде да си го купя за да сваля старите моторчета...и накрая пак ще го поръчвам от Варна...ужас...
          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Е ти къде си?! Толкова ли няма някой колега наблизо да ти услужи да свършиш работа, пък ти после го търси по-обстойно, като вече си монтирал.

Коментар

ogi28b написа:
              Е ти къде си?! Толкова ли няма някой колега наблизо да ти услужи да свършиш работа, пък ти после го търси по-обстойно, като вече си монтирал.
              Благоевград...ще търся днес на работа дали няма някое служебно...иначе има в разни китайски комплекти гедорета...ама заради един камък да давам 10-20лв за супер скапано гедоре е излишно...при все, че от Варна е 0,70ст с 5лв доставка...
              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Де се похваля с новата кола която е подарък

Де се похваля с новата кола която е подарък .Не е ФИАТ но няма да е връщам .Ако някой има закъсал може да помогнем да го издърпаме или довлечем до вкъщи .Решил съм да си сложа теглич.Има вече и газова за София е добре 11 газ .
                Прикачени файлове
                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Честита да ти е Коце!Каква е? Не ми е позната.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

ДАЙхатсу Териос. той навреме се хвали, има я от месец и обиколи Гърция два пъти с нея... Няма да Я връщаш. С "Я". Като Ябълка. Не като ебълка.

Коментар

Честито, Коста! Дай, Боже, всекиму такива подаръци
                      FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
                      FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Честито КЛЮЧАР МНого безаварийни км!Оплаквам се: няма пари...
                        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Оплакване : колата беше в сервиз сменях масло филтри маншони дискове наклади инсталацията на задната светлина беше изгоряла и парктроника ...... как на тоз кенеф му трябват 6л масло
                          ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                          Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                          Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Да се похваля: утре се пребирам в България Едно ми е такова на душата...

Коментар

Тия в Метро как ме ядосаха снощи.... Първо едва не си изкълчих крака в една цепнатина на пода между стелажите със стока.Разглеждам си стоката и си вървя спокойно и изведнъж цепка насред пода.Дълга около 60-70 см широка поне 20 см и дълбока 10-15 см. Няма заграждение,няма предупреждение,няма нищо. Докато коментирахме с момата,още 3 ма човека щяха да се потрошат. За капак си взех две възглавници на промо цена от 5,39 бройката,а на касата цената излезе 16 лв. за двата бр.Връщам се обратно на стелажа със възглавниците и виждам голяма табела с цена 5,39 за бр. От там на информацията със въпроса каква е цената. Десет минути се опитваха да ме убеждават ,че съм объркал възглавниците и съм взел друг модел.Само дето другият модел се продаваше на единична бройка в пакет на 6 лв,а тези бяха единствените в опаковка по 2бр. Дойде накрая някаква леля която отговаря за отдела и с нея влязохме отново до стелажа със възглавниците.Показах и табелата със цената,показах и съседните опаковки и цени,щрака тя с един мобилен четец на цени и накрая се стигна до прословутото "Ми не знам.Станала е някаква грешка". Върнахме се обратно на информация и едва ли не ми се разсърдиха ,че не искам да им закупя възглавниците на по висока цена. Последва едно чакане да ми заведат рекламацията,да се разпише някой си началник на документите,да ида пак до някоя от касите и да ми върнат сумата.През цялото време не чух едно "Извинявайте,грешката е наша." Нагло държание и презрителни погледи ,че видите ли не им искам възглавниците.Да не разказвам ,че и като им казах за цепката в пода и ме изгледаха ,все едно съм от Луната.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

И аз да се похваля - днеска от както я купих преди 2 дни - карах извънградко - до Несебър и Слънчев Бряг Много добре се държи колицата , засега съм много доволен

Коментар

Working...
                                X