Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба: Рециклирах си моторчето за задната чистачка, според указанията на Оги. Беше спряла да се движи нацяло, съответно падна адското чукане :DОплакване: От много чукане сега гайката, дето държи чистачката не иска да се завие. Утре ще търся решение, ако някой има идея да казва.
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Оправи резбата с метчик , а ако нямаш вземаш няколко гайки същия размер и развърташ....
      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Ема то това е проблема, че само от едната страна може да се завие гайка и там резбата е прецакана, не може да захапе изобщо. Най-много да го занеса на някой стругар да го резна 1-2 милиметра.
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

пила, шкурка ...и аз съм минавал по този път
          Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
          Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
          Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

И аз към пилата съм се насочил на първо време.

Коментар

Като оправях моето моторче, дори се наложи наранената резба малко да я срежа, оказа се достатъчно дълга, после с метчик оправих връхчето и сега е 6 - задната чистачка лети вече трета година безпроблемно.
              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Фаля са: С една пила за 2 лева пилнах 1 милиметър и успях да завия гайката. Вече мога да седна на чистачката и да се возя. :DМерси за съветите, колеги!

Коментар

Хвалба: Нааай-накрая имам добра музика в колата! )) Стилото вече е с две елипси Сони на задната кора и две JBL-ки в предните врати... Оказа се че фабричното CD изкарвало доволно звук )) Оплакване: Потроших си ръцете докато успея да извадя задните кори...няма такава мъка и такова чудо...Оплакване: Пак ми е отказало едното моторче на климатроника и сега ме е яд, че като ги бях намерил (DENSO) за без пари не ги купих...сега пак ще трябва да търся и кой знае колко ще ме изръсят...Отделно и без да искам откъртих едната пластмаса която затваря лопатката за топъл и студен въздух та сега и нея трябва да правя...Хвалба: Почивкааааа
                  Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                  BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                  BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Оплакване: трябва да сменям маслко + филтри Оплакване: трудно пали колата май и свещи ще сменямОплакване : накладките и те са за смяна Оплакване : само разходи
                    ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                    Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                    Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Само ще се хваля.Взехме си нов телевизор за стаята Finlux на промоция в Зора
                      Lacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
                      EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
                      EX.Fiar Ritmo 105TC

Коментар

Оплакване: Може ли за 4 моторчета да искат 150лв...тези хора са полудели...ненормални....Хвалба: Наспах се като пън... Оплакване: Навън вали...есееееен... :/Хвалба: УРА! Поръчан е мултиволан и 4 моторчета за климатроника от кола края на 2004г На супер цена !
                        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Оплакване: Днес трябваше да празнуваме РД, ама човека за жалост не е сред нас! Почивай в Мир и знай че ни Липсваш!Оплакване: Много ми е криво заради горното, и защото малкия тази нощ ми показа какво значи инат!!!Хвалба ли- ми след горните две- няма

Коментар

Sandra написа:
                            Оплакване: Днес трябваше да празнуваме РД, ама човека за жалост не е сред нас! Почивай в Мир и знай че ни Липсваш!Оплакване: Много ми е криво заради горното, и защото малкия тази нощ ми показа какво значи инат!!!Хвалба ли- ми след горните две- няма
                            Не си единственaтa зa горното. И нa мен много ми липсвa.
                            първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                            Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                            Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Оплакване: оказа се утре имам Държавен изпит на магистратурата, която бутам последните две години... Не стига всичкото друго, ами и това..Добре че научих оня ден, та малко поне ще съм чел... Може ли за такова нещо да се обяви дата само една седмица по рано... Ебати калъфите...Хвалби - здрави сме!
                              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Изкарах най-хубавата си почивка с любимия човек на прекрасно място.Открих красотата на Северното Черноморие. Не мойте ме закара вече на юг!Оплакването е, че почивката свърши, свършва и отпуската

Коментар

Working...
                                X