Хвалба: Рециклирах си моторчето за задната чистачка, според указанията на Оги. Беше спряла да се движи нацяло, съответно падна адското чукане :DОплакване: От много чукане сега гайката, дето държи чистачката не иска да се завие. Утре ще търся решение, ако някой има идея да казва.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хвалба: Нааай-накрая имам добра музика в колата! )) Стилото вече е с две елипси Сони на задната кора и две JBL-ки в предните врати... Оказа се че фабричното CD изкарвало доволно звук )) Оплакване: Потроших си ръцете докато успея да извадя задните кори...няма такава мъка и такова чудо...Оплакване: Пак ми е отказало едното моторче на климатроника и сега ме е яд, че като ги бях намерил (DENSO) за без пари не ги купих...сега пак ще трябва да търся и кой знае колко ще ме изръсят...Отделно и без да искам откъртих едната пластмаса която затваря лопатката за топъл и студен въздух та сега и нея трябва да правя...Хвалба: ПочивкаааааRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Оплакване: трябва да сменям маслко + филтри Оплакване: трудно пали колата май и свещи ще сменямОплакване : накладките и те са за смяна Оплакване : само разходиex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Оплакване: Може ли за 4 моторчета да искат 150лв...тези хора са полудели...ненормални....Хвалба: Наспах се като пън... Оплакване: Навън вали...есееееен... :/Хвалба: УРА! Поръчан е мултиволан и 4 моторчета за климатроника от кола края на 2004г На супер цена !Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Sandra написа:Оплакване: Днес трябваше да празнуваме РД, ама човека за жалост не е сред нас! Почивай в Мир и знай че ни Липсваш!Оплакване: Много ми е криво заради горното, и защото малкия тази нощ ми показа какво значи инат!!!Хвалба ли- ми след горните две- нямапървият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
Оплакване: оказа се утре имам Държавен изпит на магистратурата, която бутам последните две години... Не стига всичкото друго, ами и това..Добре че научих оня ден, та малко поне ще съм чел... Може ли за такова нещо да се обяви дата само една седмица по рано... Ебати калъфите...Хвалби - здрави сме!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар