Хвалба: Взех си поправката по Физиология с 5 Хвалба: Видяхме се с готини колеги, макари за краткоМрън: Заминаха си отново и чак на 16 пак заедно Сериозното мрън: На Бравото пак му текна ... масло ли е, нафта ли е, иди разбери - май и двете, а не се вижда от къде тече и то само когато е на наклон с муцуната надолу, само се вижда че отдолу всичко е мокро и ми мирише на скъп ремонт.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Irka написа:Което доказва за пореден път, че думите на Ванга ( в подписа ми) са верни.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Оплакване: Вчера се срещнах на два пъти с товарния влак. За нещастие не успях да го извадя. Скъса ми 0.60.Изкарахме едно бебе около 2,5кг. На всичкото отгоре втория път, паднах от стола и го скъсах"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Хвалим се : Вкарах фичо за смяната на съеднител излязоха още дребни неща като маркучи на спирачки и маншони на каретата направихме ги и сега само Бензин иска :D .Оплакване : Щях да слагам съединител Люк или Сакс , но и 2-те марки ги нямаше и накрая сложих Mecarm ...... дано да е читав . Въпрос на късмет........Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Bane
-
Bane
Хвалба: много добре ми дойде риболовния излетОплакване: огромен шаран ми се откачи на 2 метра от брегаОплакване: някакъв влак безкомпромисно ми скъса дънната.Оплакване: след 5 часа спининг-резултата беше 1 едър костър и 3 малки.
Коментар
-
veselin10 написа:Голяма скука бре.... и бирата не ми върви нещо....Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Оплаквам се: Ексайда умря от веднъж. Тъкмо си изкара гаранцията...голяма марка уж...прекъснат вътре и под по - голям ампераж го няма.Хвал за сега: Поръчах си най - евтиния и с най - измислената марка акумулатор. Гаранцията дано си изкара и той.Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар